|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo žalostna
10.9.2007 11:01:06   
mimy
najprej vas lepo pozdravljam!morm vam povedat kaj se mi je naredilo.bila sem na pregledu pri dr.martinovi in sem zelo nezadovoljna z njenim vedenjem in obnašanjem do pacientk.na zelo grd način mi je povedala da je z mojim otrokom nekaj narobe.rekla je da ima neko bulico na glavi.in da če začnem krvavet naj se ne oglašam pri njej ampak grem kar proti SG.zelo sem žalostna ker ne vem kako bo naprej.upam pa da se bo vse srečno izteklo in bo vse vredu.lepo se imejte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo žalostna
10.9.2007 11:06:08   
*Mojca*
Joooj mimy naj te ne prizadane obnašanje ene glupe naduvane brezosebne krave (se opravičujem za gre besede) !!!

Pojdi še do koga malo bolj človeškega bo drugo mnenje, obvezno!

Želim ti, da bi bilo s tvojo bebico vse ok, in držim pesti za najboljše! Ne obupaj prehitro!user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 11:07:33   
mimy
hvala za tolazilne besede.čeprav so mi rekli da na 4cm veliki plod ne more ne vem ka razločno videt.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 11:07:43   
Inigo
ooooooooo mimy... to pa res ni bilo lepo... user posted image

če misliš, dr. Martinovo iz Velenja... veš, tudi jaz si iščem novo ginekologinjo. tudi jaz imam z njo slabe izkušnje. pa tudi od dostih ženskič sem slišala podobno. očitno nima tistega čuta za prijaznosti in vedenje do človeka v krizi...

malo se pomiri. mogoče pa ni tako mislila... mogoče se je celo zmotila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 11:07:44   
Shani
kakšna je pa to G - katastrofa, takoj pojdi do drugega G in prosim za novo mnenje oziroma, da ti bolj pojasni zakaj se gre. Če ima bulo na glavi pa ja mora te imeti pod drobnogledom in te poslati še na kakšne preiskave. Če lahko pa probaj zamenjati G. Koliko tednov pa si noseča?

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 11:07:46   
Anonimen
Absolutno se strinjam z *Mojco*! Pojdi samoplačniško kam drugam po drugo mnenje oz. razjasnitev pojmov, držim pesti zate user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 11:10:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 11:23:51   
mimy
noseča naj bi bila enkrat 11t drugič pa 13t.sj še sama ne ve.enkrat mam rok po ZM11.3 po UZ pa 24.3.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2007 11:47:19   
spelka12
mimy ti kar lepouser posted image  svojo g. in takoj v akcijo za novim g.Oni so tam zaradi tebe,nisi ti tam zaradi njih.
Pa en velikuser posted image tebi in tvoji pikici.Res upam,da bo vse OK.
Pa za tolažbo ena resnična štorija:
znanka je nosila dvojčka,tretji je umrl že na začetku nosečnosti.Rodila je 3 ali 4 mesece pred rokom.
Punčki so dali dobre možnosti,fant pa naj bi bil po njihovem čisto prizadet,naj bi ne hodil,....Rodil se je z ogromno,malce deformirano glavico.Mamica čisto preč(si lahko misliš njeno travmo)kaj zdej.Res,da je bil fantek na začetku ful bogi,zelo zaostajal za sestrico ampak ko bi vi zdaj vidle tega korenjaka.user posted image
Hodi,šiba tako, da ga komaj ujameš,skoraj že govori. V razvoju je pa že prehitel svojo sestrico.

Zakaj ta štorija?
Ne obupaj,bori se.Včasih je zdravje otrok odvisno tudi od vztrajanja in iznajdljivosti mamice. 

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2007 12:14:30   
mmijau
Vzami njen pregled samo kot opozorilo in idi TAKOJ drugam, pa po drugo mnenje. Čas nosečnosti ti naj ostane v najlepšem spominu in ne daj si pokvarit niti urice več z neko user posted image .

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2007 12:56:01   
potepinka
Grooooza!
Ja ta dr.Martinova jo poznam,sem bila zadnjič pri njej ko je bila moja G dr.Mohorko-Karduš na dopustu.
Ta ženska je res groza,takoj se prestavi.Poznam par žensk ki jih je zafurala.Stran od nje.

Upam da bo z user posted image  vse ok

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2007 13:00:51   
bamby
Sploh pa lahko od nje zahtevaš, da ti da napotnico za dodaten pregled, ali pa jo prosi pri osebnemu zdravniku.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.9.2007 13:10:51   
eva78
Kaj pa so ti rekli na NS, če si bila? Ali ti je to tudi delala ista gin.?user posted image Sicer ti ostane še kakšen samoplačniški UZ!! Pa zamenjaja ginekologinjo! Sa jih je vendar kar nekaj prijaznih in razumevajočih!

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2007 13:15:51   
Nasy
ja groza, kako se eni obnašajo user posted image sploh pa ne razumem, da so G taki. Že tako je to eno tako obdobje, ko te res vse skrbi, potem pa še taki odnos. Probaj menjat, če se da, ker to ne pelje nikamor in pojdi še na kak drug pregled, drugam! Če si lahko privoščiš, magari na samoplačniško. Sploh pa, kaj nimamo pravice do drugega mnenja? Ne vem, kako je s tem, pozanimaj se! Ne daj se žalit in ne pusti, da pometajo s tabo. Ni edina zdravnica ta tem svetu! Drži se in veliko sreče ti želim, pa da bo s tabo in
user posted image vse ok!!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.9.2007 13:38:11   
marita
js sem šla v prvi nosečnosti tudi drugam na privat pregled in UZ, pa so me tam lepo pregledali in pomirili. Tako da kar pogumno, naroči se drugam, da preženete stran dvome. Držim pesti.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.9.2007 14:10:41   
sonce78
Ojoj, te čisto razumem, da si panična, jaz bi tudi bila, vendar se pomiri in čimprej po drugo mnenje.  Meni je tudi ena ginekologinja v Mb natvezila, da imam hematom in še ne vem kaj, pa sem lepo šla do drugega ginekologa in se je prav razjezil, naj se najprej nauči anatomije in pol deli take informacije naokoli.

Lahko ti posredujem tel.št. od dr.Pušenjaka v Dravljah, povej situacijo in boš po moje kmalu na vrsti: 051/321-224

Držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2007 14:33:08   
sončk1
Ma da bi jo nekam u rt sunu človek user posted image kolk me razjezijo taki ljudje..
Mimy, jaz se z njo ne bi ukvarjala več in si definitivno poiskala drugo ginekologinjo/ginekologa...mogoče poizkusi z g. Pušenjakom, ki ti ga je sonce78 priporočila.
Drži se user posted image user posted image user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2007 14:39:21   
arielca
mimy, vsekakor zahtevaj drugo mnenje in menjaj ginekologa. Srečno!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2007 15:04:13   
san
kot že vse predhodnice ti tudi jaz svetujem, da zamenjaš ginekologinjo, saj more biti tvoj G oseba, ki ji lahko zaupaš, ne pa da te tako straši! se boš bolje počutila, kar je trenutno najpomembnejše in dobro bi bilo, da rers dobiš še drugo mnenje.

lp in srečno

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.9.2007 17:10:32   
sasa79
SEM BILA TUDI JAZ PRI NJEJ (9 LET). KO SEM ZVEDELA, DA SEM NOSEČA, SEM SE TAKOJ PRESTAVILA K dr. LEVAKOVI ( NASPROTI MARTINOVE). SICER JE ZA PRVI PREGLED POTREBNO PLAČATI OKOLI 50 EUR, A SE SPLAČA, KER JE SUPER GINEKOLOGINJA IN JE FUL PRIJAZNA. TI JO TOPLO PRIPOROČAM. ZA MARTINOVO PA TUDI JAZ VEM, DA JE VELIKOKATERO ZASRALA IN HVALABOGU, DA BO KONEC LETA BAJE ŠLA. UPAM, DA SE BO ZATE  IN ZA TVOJEGA MALČKA VSE DOBRO IZŠLO. LP!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?