honey -> RE: kam z rabljeno otroško opremo (12.9.2007 15:00:46)
|
Jaz sem na podarimo.si nekaj podarjala in sem naletela na neko gospo, ki ima 2 majhni punčki. Ko sem se odločila, da ji pošljem tisti paket (seveda je že takoj napisala, da na njene stroške), je bila tako vesela, kot da bi ji dala ne vem, mojo celo plačo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Potem sem ji še enkrat poslala nekaj posode in takih reči in neke igračke za punčke in mi je odpisala, da je tavelika punčka (2 leti) tako vesela tistih igračk, da tudi v vrtec noče več brez njih. Se pravi, da očitno res nimajo veliko, če otroku ena uboga plišasta igrača pomeni ne vem kaj. Moj sine (isto 2 leti) recimo pliškotov tudi pogleda ne. Zato še vseeno mislim, da se tudi na podarimo.si najdejo taki ljudje, ki kakšno stvar res potrebujejo, je pa res, da se je težko odločit, komu boš podaril, ker meni se tudi zdi neumno, da bi jo podarila nekomu, ki bi si lahko kupil ali pa če bo celo prodal naprej. Ker je tako, da (kolikor sem jaz seznanjena s tem na našem koncu), na Karitas pride zelo malo ljudi - po moje ravno iz sramu oz. ne vem kakšnega razloga. Lažje je nekaj prosit preko oglasa, kot pa se osebno nekam odpravit.
|
|
|
|