kakanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


marty7 -> kakanje (10.9.2007 9:04:39)

Pozdravljeni,

meme pa zanima koliko kakajo vaši [sm=duda.gif]. Naš osemmesečnik v zadnjem času (cca 14 dni) kaka tudi do 5x na dan[sm=zmeden.gif]. Ne vem ali je to normalno ali bi morala do zdravnika. Driska ni, ker je blato bolj gosto. Najbolj se bojim, če ima mogoče celiakijo. ker 1 mesec že je izdelke z glutenom. Brala pa sem ,da je pri tej bolizni kakanje obilno. Ali ima še katera podobne izkušnje, da bi me malo potolažila? Drugače pa se še dojiva 1x ponoči, zjutraj, zvečer in včasih čez dan. Dobi pa en sadni, en zelenjavni obrok, za malico skuto in za večerjo lino.

Hvla za odgovore in vaša mnenja.




Stefka -> RE: kakanje (10.9.2007 10:17:02)

Pri nas sta obe en čas kakale tudi po desetkrat na dan, tako da te po mojem ni treba skrbet.

Se bo že umirilo.




Vilma -> RE: kakanje (10.9.2007 11:33:57)

Tudi naš kaka pogosto.
Star je 9-mesecev in kaka najmanj 3X dnevno.
Pred kratkim pa je kakal ene 3 dni zapored po 5X, sem se ustrašila tako kot ti, ma ni bilo nič narobe.
Po mojem ti je merilo to, da nima driske. Ima pač malce boljšo prebavo. Če pa si vseeno v skrbeh, še vedno lahko pokličeš pediatrinjo in jo vprašaš.




suzolinka -> RE: kakanje (10.9.2007 16:04:17)

Pri nas so tudi različna obdobja, Včasih kaka težko, drugič pa parkrat na dan. Vzroki za to so lahko različni: gosta hrana, zobki na pohodu, ... Po moje ima samo obdobje. Skuhaj mu kaj kar bolj zapira pa bo takoj jasno. Če pa sumiš na gluten pa prekini za nekaj časa da boš sigurna




Naja30 -> RE: kakanje (10.9.2007 22:39:17)

Naša kaka skoraj po vsakem obroku. Poje in že se napenja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zdravnica mi je rekla, da je to lahko znak za alergijo, ampak pri nas je že tako sum na alergijo na jajca. Malo opazuj in kot so ti svetovale mogoče za nekaj dni prenehaj z glutenom ali mu skuhaj kaj, kar zapira.  Mogoče ima pa res tako dobro prebavo, kar je samo plus!




Stran: [1]