|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče bradavice
9.9.2007 18:47:06   
AnaB.
Zadnje dni me zelo bolijo bradavice. Bolečina ni pekoča, ampak kot da bi me nekdo stiskal za bradavice (pa me ne user posted image ). Sem v 36. tednu. Verjetno je to le del "dozorevanja", a me vseeno zanima, če imate podobne težave?

Mamica sem! Kako lepo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče bradavice
9.9.2007 18:57:47   
Zofy
Mene je tako bolelo v začetku user posted image , okoli 7. tedna. Še najhujše mi je bilo, če me je zazeblo in so se mi bradavice skrčile...to so bile prav neprijetne bolečine...user posted image

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2007 21:10:37   
Nasy
A do sedaj te niso bolele?user posted image mene bolijo skoz, od začetka, prej malo drugače zdaj pa bolj ali manj bradavice, sem pa v 15. tednu. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2007 21:20:04   
AnaB.
Ne, na začetku nosečnosti so me boele cele prsi, sedaj pa samo bradavice. Upam, da bo kmalu minilo oz do takrat, ko bomo začeli z dojenjem.

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 11:12:55   
hillmagic
Pozdravljena!
Tudi mene kdaj pa kdaj zabolijo Sploh ce je mrzlo. Pase jim da se jih kdaj zmasiras posebaj po tuširanju Topla voda jih zmehča potem pa malo hladne da jih očvrsti. Jaz sem sedaj v 35.tednu in jih  pripravljam na dojenje z masažo in tako da bradavice malo ven vlečem Ne grobo po tuširanju gre zelo lepo. Če imaš res željo dojiti potem boš Jaz si jih kdaj tudi z brisačo malo podrgnem. user posted image
Hevno samo deluje. Pa malo svojega uporabi da ti pomaga

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 13:19:08   
Nasy
Jaz se pod tušem, pod toplo vodo malček masiram, mi prav paše. Potem pa se, ko se osušim, namažem z vlažilno kremo in mam občutek, da je bolje. Poskusi še ti!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2007 14:41:43   
mehurčica
AnaB., tudi mene so šele zdaj začele boleti bradavice. Pri prvi user posted image me niso nič. Pred enim tednom sem si desno celo namazala z Daktarinom, ker sem ob res hudi bolečini že pomislila na glivice-sicer ne vem kako bi jih lahko dobila.user posted image Pol je bilo nekaj dni vredu, sedaj me pa obe bolita, ampak ne tako fejst, kot me je prejšnji teden. Tisto je bilo res močno in v bistvu sem imela obe prsi čisto vroče. Verjetno se nam že pripravljajo na prihajajočega člana, ampak mene je kar strah takšnih bolečin, ker sem v prvi user posted image imela velike težave zaradi slabega izcejanja mleka-sem pa vztrajala in to celo leto!user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?