Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posvet z genetikom pred amniocintezo - tiste,... 9.9.2007 13:21:34
|
|
|
|
Azzurra
|
Zanima me, če ste pred amniocintezo opravile posvet z genetikom, kako poteka posvet, kaj upošteva genetik, ali da kak konkreten nasvet ali te samo obvesti o postopku, itd... Midva se zdaj namreč ne znava odločit kako naprej. prvi rezultati na NS so bili, za najine pojme, slabi. DHT pa je rezultat bistveno popravil, toda drži se naju strah, ki sva ga dobila že na merjenju NS. Nekje sem menda zasledila, da priporočajo posvet z genetikom v takih primerih, zato vas prosim za vaše izkušnje. Lp iz Kp!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Posvet z genetikom pred amniocintezo - ti... 9.9.2007 13:29:03
|
|
|
|
rija
|
Posvet z genetikom je obvezen pred AC. Mene so predvsem tolažili, da taki rezultati ne napovedujejo nič slabega. Sicer pa je to pač klasičen posvet, te izprašajo o morebitnih genetskih boleznih v družini, ti predstavijo postopek in tveganja. 10 minut pa si gotova....
|
|
RE: Posvet z genetikom pred amniocintezo - ti... 9.9.2007 15:57:52
|
|
|
|
nina166
|
Jaz sem bila na posvetu pri genetičarki. Samo jaz kasneje nisem šla na AC, ker se bolezen, ki jo je imela moja sestra na AC nebi vidla, tudi če bi jo moj sin imel. Sem pa bila pri zdravnici 1,5-2 uri, samo to je verjetno bil malo drugačen posvet kot pa pred AC.
|
|
RE: Posvet z genetikom pred amniocintezo - ti... 9.9.2007 20:36:05
|
|
|
|
lana38
|
Jaz nisem imela posveta z genetikom pred AC niti lani, niti letos. Mislim, da mora za posvet biti posebaj napotnica in posebaj se moraš naročiti. Gledajo pa verjetno, da je vse isti dan, če jim omeniš, da si od daleč, da se ne voziš 2 krat v enem tednu npr. 120 km na eno in drugo stran. LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
nelson10180 (
93%)
180 (
0%)
180 (
0%)
180 (
0%)
180 (
0%)
180 (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!