Taddy78 -> RE: SEZNAM - kaj potrebujem za novorojenčka (28.9.2011 12:17:08)
|
No ene pa res malo pretiravate. Velikost 50 ne more biti za nedonošenčka, če pa se večina otrok rodi s 50 cm in ne vem kje ste skupovale oblačila, ampak našemu, ki se je rodil s z 51 cm, je 56-ka bila hudo prevelika in smo morali vse vihat. res je da je počasi rastel in smo na 56-ki bili še pri 2 mesecih, pa vseeno. Da je novorojenčku s 54cm, velikost 56 premala, to pa ravno ne verjamem. Meni se zdi noro šparat pri takih stvareh in da bi kar štartala z 62, zato da prišparam...brezveze, ker je vse tako preveliko. Tudi mi smo se zaradi polivanja zelo dosti preoblačili, saj mu je mleko kdarkoli zletelo iz ust, slinčka pa tudi ni moral imeti cel dan na sebi. Sama sem že 1x kupovala stvari, sedaj, po 6.letih me to ponovno čaka. Sicer sem iz seznama povzela tisto, kar sem potrebovala pri sinu, ni pa res, da je preobširen. Edino kaj sem sama hitro ugotovila...sin se je po 3.tednih nehal dojit in sem zaradi velike količine obroka morala na novo kupiti flaške, ker so bile vse premale. So stvari, ki jih je moj otrok potreboval, pa jih vaš ne bo, ali pa obratno, zato je brezveze posploševat.
|
|
|
|