Strawberrie Cherrie -> RE: SEZNAM - kaj potrebujem za novorojenčka (30.12.2007 9:25:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica - stekleničke
- cuclji
- disperzijska poroda za mleko
- termo torbica za stekleničke
- grelnik stekleničk
- vlažilec zraka
- prsna črpalka
- posodice za shranjevanje materinega mleka
- zaščita za bradavice
- tolažilne dude
- slinčki
- termometer
- torba za pripomočke
- elektronska varuška
- tehnica za dojenčka
- plenice
- voziček
- avtosedež
- ležalnik
- previjalna miza
- kengorujček ali nahrbtnik
- banjice/ čebrički
- vzmetnice
- odeja
- posteljnina
- zibelka
- prva spominjska knjiga
- prsne blazinice
- ščitiki za bradavice
- knjige
- blazina za dojenje
In na koncu bankrotiraš. Sicer pa če katera potrebuje stekleničke, magične lončke itd, naj javi. najbolj zgrešen nakup pri nas, saj ne potegne niti iz ene. on bo iz kozarca in basta. tko da ja...vstran vržen denar, pa ena steklenička ni poceni, imam jih pa 10!!! Se pravi da bi bila ista fora, če bi kupovala termo posode za stekleničke, pa sterilizatorje...pa dude.. sicer se pa vse da lepo prekuhat kar v piskru. Slinčki pri otrocih nekje do 3m ne igrajo hude vloge, tako da če ima enega je vrh glave dost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa še to za šminkeraj. mi do 5,5m, ko je začel z GH nismo uporabili niti enega slinčka. Torba za pripomočke - zame še ena bedarija. ker sem itak vse stišala v svojo malo večjo torbo. za tisto eno plenico, rezervne cunjice, ki jih zložiš na minimalca, res ne potrebuješ neke hude torbe,no. tehnica za dojenčka - jo nosi patronažna s seboj, tako da 100% 1x tedensko izveš, kako tvoj otrok napreduje. tako da res ne vem, zakaj že??? Ležalnik, kengurujček, nahrbtniki - daleč od nuje; imeli ležalnik, je not spal ravno 3x - imeli kenguruja, je bil pretežeka (moj mali sumoborec) za nosit.... če boste res nujno potrebovale, si ga boste nabavile pri 2,3m, pa še takrat priporočam sling. Zibelka - najbolje, da se kupi kar ena OK posteljica
|
|
|
|