Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Frizer LJ - Rada bi spremembo! 8.9.2007 22:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambolina A katera ve za kakšnega fajn frizerja v LJ. Že nekaj časa imam istio frizuro. Mam srednje dolge lase in blond pramene. Frizura nič posebnega. Moram mal zamenjati frizerja...če katera pozna kakšnega fajn...ker bi res rada da mi naredi eno dolgo frizuro in mogoče kar pobarva na svetlejše tone?... Eh, jaz bi te raje na rjavo. Vidim da bi ti bolj pasala
|
|
|
|
RE: Frizer LJ - Rada bi spremembo! 8.9.2007 22:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Klemen za striženje in anja za farbanje - oba Mič
|
|
|
|
RE: Frizer LJ - Rada bi spremembo! 8.9.2007 22:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Simple saloni. Meni je za strizenje super frizerka Marina v naselju Mostec, pa se narocis se lahko. Barvam se pa ne.
|
|
|
|
RE: Frizer LJ - Rada bi spremembo! 8.9.2007 23:39:24
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ja,Mič... Matjaž pa Tina...na Igriški
|
|
RE: Frizer LJ - Rada bi spremembo! 9.9.2007 8:49:33
|
|
|
|
petrinja
|
DRESURA MARE- vodnikova
|
|
RE: Frizer LJ - Rada bi spremembo! 9.9.2007 11:15:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Studio 4 na Pražakovi 4, tel 041 544 444, pa vprašaj za Edota, ker on je car. Med umivanjem sediš na masažnem stolu, sledi masaža lasišča in vratu mmmm bi šla kar 1x na teden IN še eno punco ima, ki če le ni gužve, še roke zmasira med tem, ko ti frizer dela novo podobo. Res toplo priporočam!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?