lyra -> Nič ne pomaga (26.11.2004 9:45:23)
|
Lahko ti napišem vse kar so povedali meni in sem poskusila. Koliko je pomagalo - včasih ja včasih ne. Torej: - pravilno pristavljanje (da požira čim manj zraka) - redno podiranje kupčkov - tudi med hranjenjem (midve podirava kupček tudi 5x med 1 hranjenjem) - masiranje trebuščka ali hrbta v smeri urinega kazalca - dobi se tudi (janeževo?) mazilo proti krčem - topel obkladek na trebušček (prelikana krpa na oblečenega dojenčka) - topla kopel (jaz je kričeče nisem šla slačit in spravljat v toplo vodo, sploh pa tega ne moreš narediti sama) - kapljice (nekaj časa smo ji dajali Sab simplex pred vsakim hranjenjem, potem smo kombinirala 1 x Sab simplex, 1 x zeliščne kapljice ...) - kadar zelo joka pomaga kakšen enakomeren šum oz. že kar ropot (fen, sesalec, ...) - patronažna mi je svetovala naj ne jem mleka in mlečnih izdelkov (nekaj časa sem poskusila, vendar nisem videla razlike in se potem tega nisem držala), mi je pa svetovala banane, o katerih sem potem brala da napenjajo, tako da jih zdaj ne jem im mogoče je za spoznanje boljše Kadar pa je res hudo, ne pomaga nič in takrat jo nosimo na balkonček in upamo da bo čim prej minilo. U sem bila dolga. Lep pozdrav in čim manj krčev.
|
|
|
|