suzanamai -> RE: trgovine (26.9.2007 14:42:42)
|
Zanimivo vprašanje. Kaj potem še ostane? No jaz imam srečo, saj sem na koncu, pa še vedno lahko oblečem vse stvari, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, saj imam vse hlače z nizkim pasom. Majice, puloverčki in ostale zadeve pa itak kar rastejo z mano. Tudi bolj so mi všeč na nosečkah oprijete stvari, kot pa tiste ohlapne žaklaste zadeve. Sicer sem si kupila v kepici že pred poletjem par dolgih lanenih nosečniških hlač in sem full zadovoljna. Imajo nizek kroj, kar mi odgovarja in večjo elastiko čez pas. To je tudi edina od nosečniških stvari, ki jih nosim. Poleti sem si kupila par tričetrt raztegljivih hlač št. 38, kar je za eno št. več kot normalno in super so se obnesle. To pa je tudi vse, pa full sem bila vesela, ko sem dobila od sestre cel kup elegantnih nosečniških oblek, pa se nekako ne počutim v njih, pa še vse hlače mi dol padajo. Sem zadnjič prvič ene oblekla, pa so mi sredi trgovine skoraj dol padle, še dobro da imam dobre reflekse. No svetujem ti, da greš v normalno trgovino in malo pobrskaš po večjih številkah, boš prišla veliko ceneje skozi, pa še kasneje jih boš lahko nosila.
|
|
|
|