Torbice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Anonimen -> Torbice (8.9.2007 16:44:43)

Povejte mi kje naj najdem eno lepo torbico športno elegantno, če je možno. Bi pa rada tko da gre na ve cunje. Najraje črno - ja klasika.
Jaz ne vem, ampak nikol ne najdem nič pametnega in pol kupim kar nekaj imam za ene parkrat pa se naveličam. Ne bi pa rada kaj predragega. Če je možno prosim slikovni material.
Hvala

Anonimen -> RE: TORBICE (8.9.2007 16:48:25)

Samsonite. Športno elegantna, črna, okoli 50 evrov. Pa ful dolgo jo lahko nosiš, ker se ne zgoni. Jaz jo imam vsak dan, itak pa imam ponavad samo po eno taško, ko se zgoni, grem pa po drugo.

Anonimen -> RE: TORBICE (8.9.2007 19:46:20)

Jaz tudi ne znam torbic kupovat, zato imam prav tako ponavadi eno. Trenutno imam največ v uporabi eno sivo usnjeno z dvema našitima žepoma, pa s tako svetlo rjavo je preštepana, da gre nekako tudi na bež. Je pa Brunotti, kupila sem jo v Kranju na Prešernovi. Stala je pa tudi po moje tam nekje okrog 50 evrov.

NevenkaP -> RE: TORBICE (8.9.2007 22:22:26)

Glede na to kaj iščeš, pa da je še cena primerna, potem je verjetno res najbolj pametna varianta Samsonite. Torbica ali nahrbtnik. Imajo res luštne modele.
Sicer ima pa športno elegantne modele Mandarina Duck. Ampak cene niso preveč športne, tam okrog 200€.

frutka_ -> RE: Torbice (8.9.2007 22:23:12)

Meni je moži za RD kupil od Lacoste torbico, je glih dovolj športna in elegantna. Cena je kar astronomska.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 
Lepe v športno-elegantni varianti boš našla v Mangu in H&M. Mango sploh ima meni fajn torbe za "every day occasion".
Furla
Grošelj
To pa je vse že kar drago...

Stran: [1]