bolniška..? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ninika1 -> bolniška..? (26.11.2004 8:19:35)

Drage punce,

prejšnji mesec po rahlem pluseku potem NI BILO NIČ!!! In zopet strašna žalost...:((:((:((:((:((:((Sem rekla, da se malce umaknem....tu in tam pa vendsrle pokukam kaj dogaja8)8)...

Imam eno vprašanje..vse tiste, ki ste bile na bolniški ves čas...kaj to pomeni, da se lahko sama odločiš? In kaj pomeni, da če si na bolniški, si potem celih 9 mesecev doma zaprta in ne smeš nikamor???? A so vam v službi pošiljali kaj kontrole?
Sploh si ne morem predstavljati 9 mesecev biti samo doma in sploh ne iti ven....

Hvala za dogovore!
Punce uživajte,
Ninika1

TARA in MAJ -> bolniška..? (26.11.2004 8:40:37)

Jaz sm bila doma celi 9 mes. ker sem imela komplicirano nosečnost vn bi loh hodila sam nisem mogla le redkokdaj sem šla ko sem se mal bolje počutila kontrole pa nisem imela.Da ostaneš doma odloča tvoj ginekolog seveda če s teboj ni kaj vredu če pa je vse OK. ne moreš bit doma so kar strogi glede tega vsaj pri nas.
lp tara:rozica:

pi -> bolniška..? (26.11.2004 8:47:05)

Zakaj bi bila zaprta doma, saj vsak razume da se nosečnica mora sprehajat po svežem zraku, pa 100 stvari uredit, pa na preglede hodit.
Pa čeprav bi bili tako butasti in ti poslali kontrolo se lahko izgovoriš da si imela pregled ali kaj podobnega.

Ninika1 -> bolniška..? (26.11.2004 8:53:41)

:)Hvala vam za odgovore!
Imam namreč zelo stresno službo in mislim, da je to tudi vzrok mojih težav, da ne zanosim.. Včeraj sem bila namreč na pregledu in je z mano hvala bogu vse vredu.:):)
Upam, da bom čimprej :nosecka: Bomo videli..

Lep dan in vikend vsem, z veliiiiiiko :sloncek: :sloncek: :sloncek:
Ninika

taša74 -> bolniška..? (26.11.2004 9:07:14)

tudi jaz imam zelo stresno službo in sva kar precej časa potrebovala, da sem zanosila.
Sem pa od šestega tedna nosečnosti na bolniški, najprej zaradi krvavitve, potem pa zaradi grozne slabosti, ki je trajala ves dan.:(
Ravno včeraj pa sem bila na pregledu, sem že 14 teden in se je G. po pregledu odločila, da grem nazaj v službo, ker nima nobenega argumenta, da bi me zopet predlagala komisiji, da naj mi podaljša bolniško.
Moram povedat, da mi kar odgovarja, da grem zopet malo med ljudi po dveh mesecih počivanja.

Je pa tako, da se je ZZZS odločil, da bo začel tudi na bolniškah šparat. Mene sta obe zdravnici (splošna in G.) opozarjali, da naj bom doma, ker če me išče kontrola iz ZZZS (ker sedaj so oni plačniki moje bolniške), bom morala vrnit celotno bolniško in še brez službe lahko ostanem.:grrr:

Tako, da sem se strogo držala navodil, imam dve uri izhoda na dan. Zjutraj v trgovino in nazaj. Pozno popoldne pa še z mojim dragim na en enourni sprehod.

taša74 -> bolniška..? (26.11.2004 9:09:45)

ne moreš se izgovorit, da si imela pregled ali pa kaj podobnega, ker za opravičilo na ZZZS potrebuješ pisno potrdilo, ki ti ga pa zdravnik tudi ne more kar tako dati.:(

Edino kar se lahko zmeniš je to, da si ko ti odprejo bolniško zmeniš za čimveč izhoda od doma.:)

je pa na to temo napisan en članek v najnovejši Jani in očitno so se res odločili, da bodo še bolj omejili bolniške in tiste ki bojo, ostro nadzorovali

Stran: [1]