bebica -> prometna nesreča (25.11.2004 22:24:40)
|
Danes je avto, ki je vozil pred mano zbil žensko na prehodu za pešce in odpeljal naprej:hudicek:. Gospa je padla na tla in kar kmalu vstala ter odšla naprej. Jaz sem iskala gumb, da odprem okno (in ker imam nov avto, ga v tisti paniki nisem našla :zmeden:), da bi gospo vprašala, če rabi pomoč. In ker je takoj vstala in odšla (v vzvratno ogledalo nisem gledala) sem si mislila, da je bolje da hitro ulovim krivca in si zapomnim reg. št. Gospod je še nekaj km vozil pred mano in to zelo počasi. Doma sem nato poklicala na policijo in zadevo prijavila. Hvala bogu so bili policaji dokaj blizu nesereče in očitno je bilo kar nekaj očividcev, tako da so krivca prej kot v pol ure ulovili, gospo pa z rešilcem odpeljali v LJ. Policaj me je nato še enkrat poklical in si zapisal podatke,če bo potrebno pričanje na sodišču. Dogodek mi sploh ne gre iz glave in imam ful slabo vest, ker nisem pomagala ponesrečenki. Policaj mi je povedal, da je krvavela, ampak jaz nisem nič videla. Totalno sem bila zmedena in res nisem vedela kaj naj naredim. Upam, da je z gospo vse vredu. Enega :angel:zanjo, ker se mi res smili. Mi je kar malo bolje , ker sem se tudi vam zaupala. Pa srečno vožjo vsem!
|
|
|
|