lea23 -> RE: buzz (novi-stari model) (8.9.2007 10:06:10)
|
mi smo do štirih mesecev uporabljali košaro dreami, od takrat pa naprej športni del. športni del se za sedet čisto uredu, s tamalo greve na sprehod itak ko je še budna. pač spustiš naklon in to je to. je pa res da ko je naklon spuščen, nogice malo gor gledajo.. nevem če si predstavljaš.. cel športni del se premakne nazaj, tudi tista "polička" za noge. ni tako da bi samo naslonjalo premaknil. če še nisi tega nisi praktično videla, bo najbolje da ko naslednič vidiš kakšno mamico z buzzom da jo prosiš če ti to pokaže kako izgleda! drugače pa mi nimamo problemov s tem da mi nebi zaspala notri. ampak nekaj se zaveda - noben voziček ni popoln :) na list si napiši svoje vozičke favorite, poleg vsakega pa pluse in minuse. potem pa pretehtaj odločitev. jaz sem se odločala med peg perego pliko ( modularni sistem ) in quinny buzzom. v trgovini se nekako nisem mogla odločit katerega bi kupila. in ko sem enkrat v tivoliju srečala eno mamico z buzzom, in eno mamico s plikotom, sem si rekla da definitivno bom kupila buzza. pri plikotu je sam plastik fantastik pa še z obema rokama moraš porivat kar je praktično težje kot pa teoterično in v trgovini, buzz ima pa ful stabilno ogrodje in na sploh voziček ima zame precej prednosti pred pikotom. uglavnm, iz svojih izkušenj ti lahko povem da se boš veliko lažje odločila če boš voziček tudi praktično videla ( kakšno mamico ko bo otroček notri sedel da si boš nekatere stvari lažje predstavljala ).
|
|
|
|