ne dam ga več, za noben denar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lorelei -> ne dam ga več, za noben denar (25.11.2004 21:48:17)

Na novo pridobljenega sušilca, namreč!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Še dva tedna nazaj je bila le želja, zdaj pa ne znam več obešat perila. In zdaj se ne čudim več, da tako malo likate! 9nebesa

Zdaj pa vprašanje za tiste, ki imate že dosti izkušenj z njim: Ali lahko v njem sušim tudi bunde? Namreč, moja je brez etikete. Kaj pa prešite odeje?

Zaenkrat me je še malo strah, da vržem hišo v zrak, a bo že bolje.

Lep večer, Lorelei:metulj:

ana1 -> ne dam ga več, za noben denar (25.11.2004 21:55:07)

Pametno si se odločila. Mi ga imamo pri hiši že deset let /to je že naš tadrugi/ in je res vreden svojega denarja. Ti olajša življenje vsaj za 5 ur na teden, ker ti prihrani čas pri obešanju in likanju.

Toplo priporočam tudi drugim

lp, :rozica:

BARBARA R. -> ne dam ga več, za noben denar (25.11.2004 22:05:09)

Jaz samo izdelkov iz volne in garna ne stlačim v sušilni stroj.Vse ostalo pa kar veselo,......

:muca:

Dadi -> ne dam ga več, za noben denar (25.11.2004 22:07:59)

Ja lahko sušiš.. In sicer daj sušit na nižjo temperaturo. Moj ma npr. 40 ali 60 stopinj celzija.

Taša -> ne dam ga več, za noben denar (26.11.2004 8:41:50)

Ga imam že 7 let ga ne dam ...., pa če tud..... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Jaz bundico sušim v sušlcu, včasih jo pa kar obesim na obešalnik in se čez noč posuši... Prešite oddeje jaz nisem dajala not....

piščanc -> ne dam ga več, za noben denar (26.11.2004 9:05:33)

tudi jaz sem se pri drugem otroku odločila za sušilec in se zdaj tolčem po glavi, le zakaj sem se prej tako upirala.

Sploh ne morem verjeti, koliko dela olajša.

lp, ina

Stran: [1]