NinKa -> RE: Kdaj ste odšli od doma? (7.9.2007 16:50:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: NinKa Ko sem bila nekaj čez 20 let me je moja mami postavila pred vrata. In sem šla k mojemu v najemnino. pri 21 sva se preselila v veliko dvodružinsko hišo z vrtom - najemnina- in sedaj že 5 let živimo tukaj. Pa nam je kr fino. Navkljub računom.....smo pa res da brez vsakega kredita. sem firbec: kako vama je pa to ratalo? jaz sem šla pri 24. v najemniško. leto kasneje se mi je pridružil tedaj fant, zdaj mož. dve leti kasneje sva kupila prvo stanovanje, štiri leta kasneje sedanje stanovanje. hiša pa je še daleč. Je šlo, mož (takrat še fant) je imel/ima solidno službo. Malo sreče pri iskanju hiše, pa odpovedovanje kakšni stvari. Čeprav priznam, da mi nič ne manjka. Sem lahko doma, delam preko ŠS ko mi paše, imava 2 avta. Nisem pa ne vem kak materialist. Sam da je nam trem fino. Drugače pa ja, pri nama stanovanje kupit ne pride v poštev, ker je hiša zakon. Za samo hiško pa kot si že sama napisala je še dolga pot. Mogoče čez kakih 7-10 let, do takrat pa bomo uživali v prečudovitem pogledu direktno na Krim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|