[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.11.2004 21:24:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jančika_ -> Dobro delo (25.11.2004 21:26:36)

Uh...si bom vzela k srcu! :bravo:

Urša -> Dobro delo (25.11.2004 21:38:12)

Lepo... 9nebesa9nebesa9nebesa

tina.nika -> Dobro delo (25.11.2004 21:39:22)

Bravo:bravo::bravo:

TARA in MAJ -> Dobro delo (25.11.2004 21:39:25)

res lepo:angel:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.11.2004 21:40:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Dobro delo (25.11.2004 21:40:39)

Ja, jaz tudi.

Pa še nekaj mi povejte, prosim: Zadnjič sem v mestu srečala eno mamico z otrokom, starim dobro leto, toliko da je že sam hodil. Oblečen je bil pa tako, da se je videlo, da je vse skupaj navlečeno iz vseh vetrov in zelo staro: bundico vijolično z zelenim "telovničkom", belo štrikano kapo s cofom, ma hlače ne vem, kakšne je imel, v glavnem, videlo se ji je, da ne živijo ravno razkošno. Kako bi ji z veseljem odstopila naše lepe premajhne cunje, pa ne vem, če se to spodobi, da kar nekoga ogovoriš in mu poveš, da je revež in da bi mu rad pomagal. Kako se na primer to izvede?

india -> Dobro delo (25.11.2004 21:42:31)

Bagi, bravo!!!!:bravo::bravo::bravo:
Splišni: sem že enkrat nekaj podobnega naredila, v parku, pa me je mamica hvaležno pogledala in rekla, da je zadovoljna s tem,kar imajo. Obrnila se je in odšla, jaz pa sem presenečena obstala,
:zmeden::rozica:

sa -> Dobro delo (25.11.2004 21:43:31)

:bravo:ZDAJ SI MI I PA DALA ZA MISLIT:bravo:
:bravo::angel::bravo:

Jančika_ -> Dobro delo (25.11.2004 21:51:51)

Ja, Splišni, tole je malo nerodno...pojma nimam, kako bi se lotila tega.:ups: Če jo večkrat vidiš, ji mogoče lahko rečeš, da imaš namen nekaj stvari podariti in če bi jih mogoče ona želela.

Midva z Joejem dajeva najina oblačila v šolo za otroke s posebnimi potebami. Večina otrok tam prihaja iz bolj skromnih razmer in so zelo veseli. Posteljnino in atova oblačila pa damo v dom za brezdomce. Ni veliko, upam pa, da komu s tem pomagamo.

ana1 -> Dobro delo (25.11.2004 21:52:40)

Imela podobno izkušnjo, ko sem mamici s štirimi otroki prinesla vrečko čevljev mi jih je čez nekaj dni vse vrnila brez obrazložitve.

Z možem sva pred dvema letoma podarila sušilni stroj družini. ki je imela štiri otroke in so bili zelo veseli.

Tudi sama z veseljem sprejmem, če mi kdo kaj ponudi za otroke in nikoli ne zavrnem. To je spoštovanje tudi do tistega, ki se je potrudil in pripravil stvari, pa čeprav so čisto preproste in žen ponošene. Tudi midva z možem učiva otroke, da je potrebno pomagati drugim, da moramo biti zadovoljni s preprostimi rečmi, da se moramo vedno zahvaliti.

lp,:rozica:
lp, :rozica:

Stran: [1]