Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 1.4.2008 14:26:32
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ima cajt, pa puca . A drksom?
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 1.4.2008 21:49:16
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA aja pa še to men se pa ne zdi logičn, da ne smeš v vse trgovine k so v šoping centru z enim vozom. v vse štacune greš lohk z vozom ke pa ne. kaj če greš v šoping v špar pol morš najprej kva vse kupit pa pelat v avto pa nazaj v štacuno? v čem je pol fora šoping centra? pol je vseen če se vozim po mestu od ene do druge trgovine! kretenizem prve klase! Se popolnoma strinjam. A potem to velja tudi za Kranj?
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 1.4.2008 21:55:15
|
|
|
|
benika
|
Se popolnoma strinjam. A potem to velja tudi za Kranj? Ne. V KR ti noben ne komplicira.
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 1.4.2008 21:59:40
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: darksome čeprav je to stara tema ne morem verjeti, da je večina žensk tako domišljavih! mislim, vpisala sem se na fotum samo zato ker me takšno zelo razp.. LOL LOL LOL 1.nasploh v večino trgovin ne smeš z vozičkom draga lara to je kot da bi se nekdo spomnil priti v kopališče s čevlji, kjer pač tega ne smeš in pika, če si tak ****ič, da se ne znaš niti osnovnih pravil držati, žali slučaj, tako pač je 2.to da jo druge podpirate.. , kar sram me je ko to berem ker tako neciviliziranih ljudi še nisem srečala..kar napadajte me boli k, tako pač je če se ženščine zberejo na enem kupu in šimfajo sistem, če imaš otroka in polno stvari, še ne pomeni da boš imela neke privilegije 3.začni razmišljat kot normalen človek in ne misli da si vsemogočna, ker nikoli ne boš, mogoče te hormoni malo preveč dajejo :D :D :D A maš ti mogoče slab dan? Povej mi eno štacuno (no, razen ˛h&m v katerega ne smeš z vozičkom? Draga moja, še na kopališče greš lahko z njim. In kako naj po tvojem me, mlade mamice, hodimo z dojenčki v trgovino? Po tvoje verjetno naj bomo doma, al kako? Predvidevem (no, skoraj 100% sem v to), da nimaš svojih otrok, saj v nasprotnem primeru ne bi pisala takih kozlarij, kot ji klofaš tule gor.
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 1.4.2008 22:17:04
|
|
|
|
ana18
|
ja, tale h&m je pa res groza. Mam jst čist podobno izkušnjo. Kar nism mogla dojet, kako da ne smem notr. Tko da sm se odločila, da pač ne pridm več in res nisem, ker smo kupci tisti ki z nakupi dajemo glasove in konec koncev s tem tudi podpiramo politiko trgovine.
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 2.4.2008 7:06:33
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: srki Ima cajt, pa puca . A drksom? Ja, on ali ona.
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 2.4.2008 7:08:06
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: darksome čeprav je to stara tema ne morem verjeti, da je večina žensk tako domišljavih! mislim, vpisala sem se na fotum samo zato ker me takšno zelo razp.. LOL LOL LOL 1.nasploh v večino trgovin ne smeš z vozičkom draga lara to je kot da bi se nekdo spomnil priti v kopališče s čevlji, kjer pač tega ne smeš in pika, če si tak ****ič, da se ne znaš niti osnovnih pravil držati, žali slučaj, tako pač je 2.to da jo druge podpirate.. , kar sram me je ko to berem ker tako neciviliziranih ljudi še nisem srečala..kar napadajte me boli k, tako pač je če se ženščine zberejo na enem kupu in šimfajo sistem, če imaš otroka in polno stvari, še ne pomeni da boš imela neke privilegije 3.začni razmišljat kot normalen človek in ne misli da si vsemogočna, ker nikoli ne boš, mogoče te hormoni malo preveč dajejo :D :D :D Mogoče pa tebe
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 2.4.2008 22:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tule edino oddala mnenje, da če pač imajo taka pravila jih imajo in jih je treba spoštovat. Je pa res ta H&M tako nagužvan s stojali in oblekami, da sploh ne vem, kako se vmes vozi z vozičkom? Nepraktično čist. Pa blagajna. Sploh nimaš kje stat, če je gužva, edino med policami. In kako si lahko potem tam ogledaš stvari, ki te zanimajo? Nemogoče? Bi pa jaz v takem primeru poprosila kolegico, da mi popazi otroka, sama pa šla v trgovino. Jaz vedno pustim voziček zunaj, pa še moža Pa lep pozdrav
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 2.4.2008 23:07:39
|
|
|
|
timoteja
|
No, žal mi je za tvojo izkušnjo, vendar sama še nikoli nisem imela v nobeni trgovini takšnih težav, pa sem tudi rinala po trgovinah s vozički, otroškimi, nakupovalnimi, polnimi ali praznimi. Če sem kje pred trgovino srečala kakega varnostnika, sem vljudno vprfašala, če je kak problem, glede na to, da imam s sabo že fasngo, drugače pa res nisem imela nikoli takih izkušenj. Najbolj pa mi je važno, da smo z oblačili za naše otroke in zase zelo zadovoljna s to znamko.
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 13.5.2008 13:01:17
|
|
|
|
bibabuba
|
In od takšnih staršev, ki so tako čudovit vzgled svojim otrokom, zakaj pravila kršiti, dobimo mi otroke v šolo.
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 16.5.2008 9:14:03
|
|
|
|
blanč
|
ja pri nas pa znajo komplicirat. jaz najraje hodim v šoping v Celovec, je blizu inv njihovem šoping centru lahko nakupuješ tudi s psom. Sem bila zelo pozitivno presenečena kako so mirni in tolerantni prodajalci. vsi vemo, da pes in otroci ne morejo ostati vedno sami doma in ko gremo v šoping to pomeni kar nekaj ur... za Avstrijo
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 16.5.2008 12:12:10
|
|
|
|
fusia
|
Jaz za H&M sploh ne vem, ampak vem pa, da sem v CP že večkrat opazila znak na različnih trgovinah, da se notri ne sme z nakupovalnim vozičkom. Meni se je tudi trapasto zdelo, kako boš potem nakupoval, če greš tud v Špar. V glavnem - mislim, da ni H&M edini, ki ima taka pravila. Mogoče najbolj komplicirajo, ker imajo tako natlačeno, da z vozičkom res nikamor ne prideš. Jaz sem še z Zappom skoraj živčnega fasala, ko sem bila nazadnje noter. Že police so tako natlačene skupaj da komaj prideš skozi, potem pa še gužva... grozno res.
|
|
|
|
RE: vrgli so me iz h&m-a 17.5.2008 8:49:50
|
|
|
|
Naja30
|
Zato pa se preusmerite na Rudnik v Supernovo. Nobene gužve, v h&m-u pa veliko prostora.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?