cebelicamaja -> RE: Postojnska porodnišnica (7.9.2007 15:06:11)
|
da še jaz povem: 1. ja 2. če želiš ti ga pustijo. če otrok ostane pri tebi, moraš imeti čez noč vžgano lučko nad posteljo. pa lahko se zgodi, da boš deležna kakšnega grdega pogleda sosede iz sobe, če ne bo razumevajoča in ne bo istega mnenja, kot ti. glavno je, da se ne sekiraš. meni osebno je zelo pasalo, da so ga odpeljali. dojenje je vseeno krasno steklo. soseda je imela hčerkico v sobi, samo je nisem nič slišala, ker sem spala kot top. zjutraj mi je rekla, da ona ni nič spala, ker se je bala da bo hčerka zbudila nas in jo je celo noč ujčkala. bilo mi je prav hudo. če se odločiš, da boš imela otroka pri sebi, stoj za tem in se ne preveč sekirat. 3. pouštri niso vsi enaki. jaz sem imela slabega. in ko sem prosila za drugega, je sestra rekla, da ni mogoče, ker nimajo proste postelje. naslednji dan, ko se je ena postelja sprostila, sem dobila boljši poušter. 4. meni je bila hrana ok, samo sem kot mali prašiček, ki vase zmeče vse. nekatere punce so se pritoževale. 5. obiski so uro in pol. mislim da od 14.30 do 16h. 6. v sobi so tri (v nadstandrdni si sama) 7. v porodni, kjer sem bila jaz, sta bile dve postelji. samo je bila druga k sreči prazna. splošno mnenje: kljub neznosni gneči, so name pustili krasen vtis. zdelo se mi je, da so sestre kot nadljudje. sama ne vem, če bi zmogla toliko razumevanja za tako veliko število občutljivih in pomoči potrebnih mamic. premalo jih je za tako število. denarja ne dobijo za toliko porodov, kolikor jih imajo, pa si ne morejo privoščit več osebja. lp, maja
|
|
|
|