bambi -> ZA NAS (146. nadaljevanje) (26.11.2004 11:42:26)
|
Halooooo, sem tukaj. Ja najprej o srečanju, meni tudi paše petek, ker cel teden delam do 17h ali 18h, v petek pa do 15h. Jaz lahko peljem, ni problema, mi pa tudi paše naslednji petek, tako da punce AKCIJA. Vesela sem, da :nosecka: zopet dežujejo in s tem novo upanje. Neni, omenila si sanjskega moškega. Dajte povejte kako se vam to vse skupaj zdi. Meni zelo smešno, ne morem si predstavljati, da bi se prav prijavila na takšno tekmovanje za enega moškega, ki ga sploh ne poznam. MOgoče, ko sem bila mlajša iz čiste zabave, sedaj pa sigurno ne. Meni je ta sanjski moški bil na začetku kar všeč, sedaj pa se mi zdi mu je malo v glavo stopilo. Kaj mislite ve???? No, včeraj je pri nas bil potres, smo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: kot nori in danes bomo tudi, pa jutri tudi...... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za mojega moža. A veste da je revež sanjal, da je on delal test (CB) in mu je pokazal da je noseč. Sem se zjutraj ful smejala, potem sem se pa zamislila, da je revež verjetno že sam tako nestrpen da bom :nosecka:, da že on sanja take zadeve. No, saj bo že... Javno pišem sedaj Božičku pred vsemi vami: BOŽIČEK PROSIM PROSIM PRINESI MI DOJENČKA, ja pa mojemu možeku tudi, torej prinesi nama dojenčka, pa ostalim puncam tudi. Jaz pa tebi Božiček obljubim da bom pridna celo drugo leto. Res bom. To je dragi Božiček moja edina želja. No, kakšna čokoladica je lahko tudi zraven. ;) LP Bambi
|
|
|
|