Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:15:35
|
|
|
|
anckabancka
|
Kaj češ. Dobra stran tega je, da si nam polepšala dan. Jaz sem si že stokrat rekla, da se bom vedno uredila, ko kam grem. Pa skoraj vedno zmanjka časa zame, ker ga porabim za otroke. Če pa se zrihtam me pa vsaj pohvalijo, ker me niso navajeni spedenane. Sicer imam pa obdobja, ko nikamor ne grem nenaličena in zrihtana, potem pa pride čas ko se mi ne da niti lase lepo speti.
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:16:37
|
|
|
|
cmokec
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:17:31
|
|
|
|
Maxica
|
Huuuudoooo. Ja, pa slikovni material bi res prav prišel, čeprav si te vseeno probam predstavljati.
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:21:55
|
|
|
|
blue sky
|
Hvala, da si mi polepšala dan, saj sem se ful nasmejala
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:29:41
|
|
|
|
pika30
|
Ej Jančika ti si svetovna tak sem se narežala zdajle.
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:31:08
|
|
|
|
Jančika_
|
OK, sem se potrudila espešeli for ju, drage moje . Ampak na sliki mi nekak ne zgleda tak hudo kot v resnici. Mogoče ker se ne vidi obraza, pa rdeč dežnik manjka v roki. Pa barve so čudne. Hlače so v resnici bolj zelene, škornji bolj roza. Pa tista črta na sredi je od fleša, ni na hlačah.
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:39:50
|
|
|
|
Felicity
|
A nobena te še ni pohvalila? Tako hudo res ne zgleda s fotk. V živo je verjetno drugače. lep dan
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:44:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Ej, saj za doma in za v vrtec je tole čisto spodobno (OK, ne čisto, ampak ajd, zjutraj te pač noben ne gleda). Ni pa ravno za v center mesta in za obisk moža na gimnaziji .
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:46:47
|
|
|
|
Felicity
|
Če bi hlače zamenjala s kavbojkami, bi bilo že sprejemljivo. In vremenu primerno.
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:47:35
|
|
|
|
Boni3
|
Za crknit si me zdele nasmejala Sem si te tako 3d predstavljala.... No sicer pa vsi ki imamo otroke vemo kako to gre. Jančika ti si faca res!
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 10:55:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Ojej, ravno ugotavljam, da bi se morala za večji učinek slikati od zadaj, ker mi rit od trenirke visi nekje sredi beder . Ma tole trenirko bom direkt stran zabrisala. Saj ne rečem, taka je zato, ker sem shujšala - pa glih zato bi lahko kaj lepšega oblekla . Grem zdaj gospodinjit, za to je še dobra.
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 11:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ježeš,na,še dobro,da nisi kar pižamo obdržala na sebi. V pižami čez mesto,no,ja moda je moda
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 11:18:21
|
|
|
|
Magi*
|
v takih primerih bi morala po šoli z dvignjeno glavo do moža stopit. tako, samozavestno. potem bi šele gledali Jana - trend setter
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 11:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe jančika,tole pa je zakon outfit za na gimnazijo...
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 11:58:07
|
|
|
|
soncece24
|
Ful dober outfit, res Predvsem batarji so svetski. Mogoče bo to nov trend postal, ko crocsi Maš pa res dogodivščine, Jančika Se še danes spomnim one tvoje prigode z mehčalcem
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 12:00:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Sanšajn, če verjameš ali ne, tisti mehčalec se še vedno vidi na steni, če pogledaš pod kotom . Je pa nek drug majster po nasprotni steni hodnika polil nekaj drugega, ne vem, kaj, tako da imamo zdaj cel hodnik poflekan. Moj mehčalec je vsaj dišal .
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 12:03:25
|
|
|
|
soncece24
|
Seveda je dišal, če si pol kante polila po hodniku
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 12:08:29
|
|
|
|
polona2
|
Mogoče so pa v Joe-jevi službi mislili, da imaš konja parkiranega pred stavbo. Saj ni švoh, no...
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 12:13:20
|
|
|
|
Lenny
|
Zdaj sem se pa narežala . Končno nekaj, da mi je polepšalo deževni petek
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 12:42:14
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona2 Mogoče so pa v Joe-jevi službi mislili, da imaš konja parkiranega pred stavbo. Saj ni švoh, no... Jaaaa . Tak jahalni dizajn je tole, res.
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 12:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
O za crknit, zdele sem se pa do solz narežala! In pol me še tamala, prej vsa zatopljena v igro, pride gledat, kaj se režim k pečen maček, pa me pokliče, maaaami, da roke v bok in zmaje z glavo dvakrat, da sem še zato skor s kavča padla od smeha.
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 13:09:35
|
|
|
|
dory
|
verjamem,da je blo tisti moment za ****...ampak, ko tkole berem pa vse skup rata prav zabavno...
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 13:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobra si.
|
|
|
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 14:01:57
|
|
|
|
klepetka
|
zdajle sem se pa res iz srca nasmejala.Še kakšno tako pustolovščino v bodoče,prosim .nam polepša tak turoben dan . ne ,ne saj ti ne privoščim tega ,ampa k faca pa si
|
RE: Kako možu (in sebi) zanesljivo napraviti ... 7.9.2007 14:09:23
|
|
|
|
Pajaca
|
Dobr da nimam škornjev, da se mi to ne more zgodit. Sva pa šli enkrat z viv v pižamah v McDonalda, pa so naju gledal k da bi z lune padle, tko da si mislim kako si se počutila.... aja sva nabavlale hrano za pižama party... da ne bo kakšnih čudni misli kaj sva počeli.
|
|
|
Pašteta, salamedejziKdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)prej (
14%)
10m (
10%)
11m (
4%)
12m (
16%)
13m (
9%)
kasneje (
48%)
Število vseh glasov: 338Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!