Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 10.9.2007 22:33:47
|
|
|
|
Naja30
|
Preko spleta ti pripeljejo, če naročiš večjo količino, več robe. Samo stol ti ne bodo pripeljali. Pošiljajo pa ne, na žalost.
|
|
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 11.9.2007 19:54:28
|
|
|
|
LuLu
|
Kaj mi lahko katera malo opiše ta Ikea antilop stolček? Če se da po višini nastavljat,... par značilnosti, ker moja nemščina je zelo slaba, pa tisto tam kaj na netu piše nič ne razumem Hvala
|
|
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 11.9.2007 21:47:30
|
|
|
|
Naja30
|
Na prejšnji strani je london_paris pripopala sliko. Ne da se ga nastavljat po višini. Vse kar ti lahko povem je, da ima dva predalčka za noge, pas za zapet (čisto enostaven). Za razstavit je fajn, ker samo noge ven pobereš. Drugega nič. Naj me katera dopolni, če je še kaj za povedat. Tak enostaven, pa vseeno tak fajn!
|
|
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 11.9.2007 22:18:33
|
|
|
|
polo75
|
Kdaj ste pa začele ta stolček uporabljat? Koliko je bil otrok star?
|
|
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 11.9.2007 22:28:47
|
|
|
|
Naja30
|
Mi pri 8m.
|
|
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 12.9.2007 7:59:19
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi takrat ko je začel samostojno sedet. Okoli 6m.
|
|
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 13.9.2007 10:00:27
|
|
|
|
frufru
|
ko smo kupili Antilopa (8,5m) prej smo bili pa od 6 m v sack'n'seatu in se (je) super obnese. eno doma, drugega imamo pa zdaj za na pot.
|
|
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 14.9.2007 23:13:27
|
|
|
|
bisquitas
|
Hvala vsem za mnenje. Bom upoštevala da se Chicco ala Per Perego težje čistijo. Vendar Antilop ni za nas. Čeprav ideja ni slaba. Bomo še malo po tujini pobrskal, če najdemo kako trgovino z otroško opremo. To me je zanimalo . Kje pa je Lutz in Kika v celovcu in pa kje v gradcu?
|
|
|
|
RE: Stolčki za hranjenje 14.9.2007 23:30:35
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bisquitas Hvala vsem za mnenje. Bom upoštevala da se Chicco ala Per Perego težje čistijo. Vendar Antilop ni za nas. Čeprav ideja ni slaba. Bomo še malo po tujini pobrskal, če najdemo kako trgovino z otroško opremo. To me je zanimalo . Kje pa je Lutz in Kika v celovcu in pa kje v gradcu? stolček Nino je slovenska varianta triptrapa stane 54 evrov in se ga očisti brez problema pa še k navadni mizi daš otroka da ima občutek da paše zraven. Mi ga uporabljamo od 7,5 meseca
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?