Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kaj mi lahko katera malo opiše ta Ikea antilop stolček? Če se da po višini nastavljat,... par značilnosti, ker moja nemščina je zelo slaba, pa tisto tam kaj na netu piše nič ne razumem Hvala
Na prejšnji strani je london_paris pripopala sliko.
Ne da se ga nastavljat po višini. Vse kar ti lahko povem je, da ima dva predalčka za noge, pas za zapet (čisto enostaven). Za razstavit je fajn, ker samo noge ven pobereš. Drugega nič. Naj me katera dopolni, če je še kaj za povedat.
Hvala vsem za mnenje. Bom upoštevala da se Chicco ala Per Perego težje čistijo. Vendar Antilop ni za nas. Čeprav ideja ni slaba. Bomo še malo po tujini pobrskal, če najdemo kako trgovino z otroško opremo. To me je zanimalo . Kje pa je Lutz in Kika v celovcu in pa kje v gradcu?
Hvala vsem za mnenje. Bom upoštevala da se Chicco ala Per Perego težje čistijo. Vendar Antilop ni za nas. Čeprav ideja ni slaba. Bomo še malo po tujini pobrskal, če najdemo kako trgovino z otroško opremo. To me je zanimalo . Kje pa je Lutz in Kika v celovcu in pa kje v gradcu?
stolček Nino je slovenska varianta triptrapa stane 54 evrov in se ga očisti brez problema pa še k navadni mizi daš otroka da ima občutek da paše zraven. Mi ga uporabljamo od 7,5 meseca