Pupica
|
Evo kopiram post, ki sem ga že Zarici napisala; aja pa tole tvojo babico mal v red dej, da tkole otroka bega čist prov da ji postlo polula Drgač pa čist na kratk, mogoče kahlo bl blizu, v sobi absolutno bl toplo, okno zaprto, pa obvezno brez nalivanja z tekočino pred spanjem. Mi smo po 19h uri umil zobe, in pili le vodo, ki pa ji ne tekne tako zelo, tako da ni problemov vsaj z tekočino. Pa za kratek čas ti vseen predlagam, da data hlačne pleničke gor, če ne drucga, vsaj otrok ne bo v tem hladnem prehodnem obdobju spal v mokri postelji(predno nekdo opazi)ker selahko resno prehladi. Pa ne bo treba tolkrat prat. Pa seveda obisk urologa, ker je možno tudi kako vnetje sečil.Ali kaka težava z mehurjem.Evo zdej pa res kopiram: "Pri nas smo bili od 19.meseca suhi čez dan. Čez noč sem ji pa kr pridno tišala peničko gor. Potem se je pa dogajalo že skor pol leta, da je bila suha 1 teden, pa spet 1x mokra, pa spet 3 dni suha, pa 1 dan mokra, pa 10 dni suha, pa spet 2 dni mokra, skratka še vedno so se dogajale nesreče. No nakar sva ji dala nazaj kahlico v sobo, čeprav je stranišče čisto OK obvladala. Odtakrat je suha tudi čez noč. Ko sva razmišljala za nazaj, sva prišla do zaključka, da se gospodični enostavno ni dalo zjutri v kopalnico na stranišče(res pa je, da smo imeli skoraj vedno okno na kip odprto in je bilo hladno). Stara je bila pa 2 in pol. No in kljub temu, da je bila potem 2 meseca vsak dan suha plenica, smo jo še vedno oblačili(pleničko-hlačke, tako, da je lahko sama šla na WC in si jo potem tudi sama nazaj gor potegnila)v plenice. Nakar sva po 2 mesecih se odločila da poizkusimo tudi brez plenic. In od takrat nismo niti enkrat več lulali ponoči Tako da, probejta s kahlico v njeni sobi, in hlačne plenice plenice,da bo lahko sama se oblekla in slekla. Velik sreče pri odvajanju in čimmanj "nesreč" !"
|