Uš-uš;) (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Tejči -> Uš-uš;) (25.11.2004 17:35:38)

Hojla,

kak ste kaj mamice? Mi smo bili prej zunaj na sprehodu (pred 2 urama), pa sem se komaj zaj zagrela, mala pa še kar spi:)- Je tak mrzlo, da mi je skoraj nos odpado:pujs: Ta sonček je prav varljiv! Kak pa je kaj pri vas-na Primorskem, Gorenjskem,...?
Hodite z malimi ven kljub mrazu?

Lepo se mejte, pa en (sedaj že) topli pozdravček!

Tea&Mia:sloncek:




Anonimen -> Uš-uš;) (25.11.2004 17:39:29)

Joj Tejči tuki na gorenjskem je prav pošastno mrzlo. Res, pa posije sonček, pa že misliš, da je toplo, zunaj pa še minus 4!
Groza, komaj čakam na pomlad!
Lea zdaj ni tako rada zunaj kot prej, ker ji dam gor rokavičke in pol ne more kamnčkov nabirat. Brez rokavic pa ni več za bit. (No, zdaj sem se za rokavičke spomnla za novo temo)

Pozdravček nazaj!




Anonimen -> Uš-uš;) (25.11.2004 18:06:20)

Hojla Tejči na obali:morje:danes lepo sončno pa še kar toplo ampak samo popoldne sedaj pa se že slana svetlika na travi in po avtih..brrrrr.Kljub mrazu se gremo potepat.:)-:)-:)-Lep pozdrav iz:morje:Neva:rozica:




Dadi -> Uš-uš;) (25.11.2004 18:25:51)

Hoj Tejči. Mi hodimo vsak dan na sprehod. Smo iz Gorenjske. Danes sva bili uro in pol zunaj, je bilo toplo na sončku in prav prijetno. Če ni sončka gremo za par minut kljub temu ven.




NinaŠ -> Uš-uš;) (25.11.2004 20:31:59)

Kot si že prebrala imamo na Gorenjskem ful mraz, tud sonček kej malo pomaga; vendar greva z Anžetom nujno vsak dan ven vsaj za dve uri. Res, da mene zebe ne glede na to kako sem napravljena, pa roke mi skor primrznejo na voziček, vendar Anže vedno pride topel domov (vedno najprej to preverim), ga tko napravim. Saj se je težko napravit, ampak vztrajam...., sončku se je treba pokazat, pa čeprav ni preveč topel. LP




Stran: [1]