|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še moj prispevek vicov
25.11.2004 15:50:01   
clea
"Zakaj pa tvoja sestrica tako joka?"
"Nove zobe dobiva."
"Ali jih noče?"

Mlajši bratec starejši sestrici:
"Se greva igrat mamico in očka?"
"Ne, mamica nama je prepovedala, da se kregava!"

Mali Janezek je skozi ključavnico opazoval starejšo sestro med tuširanjem v kopalnici in videl, kako se boža po telesu in vzdihuje:
"Hočem moškega, hočem moškega...!"
Naslednji dan je zopet gledal skozi ključavnico in zagledal popolnoma enak prizor. Tretji večer, ko je gledal skozi ključavnico vrat kopalnice pa je zagledal sestro, kako se je pod tušem ljubila z nekim fantom.
Naslednji dan se je šel tuširati Janezek. Pod tušem se je božal po telesu in vzdihoval: "Hočem kolo, hočem kolo...!"

Starejša sestrica je pričakovala otroka in rekla mlajšemu bratcu:
"Kmalu boš stric!"
"Stric? Ne, jaz bi bil rad astronavt!"

Desetletna dečka se pregovarjata, kdo je pametnejši:
"Jaz sem bil že kot majhen otrok tako inteligenten, da sem, ko sem bi star eno leto, že sam hodil!"
"Jaz sem bil še bolj inteligenten!" odvrne drugi. "Pri treh letih sem se še vedno dal nositi!"
:):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še moj prispevek vicov
25.11.2004 15:51:40   
KIRA
hehe, ta zadnji je najboljši...

uh, kako je fajn, da vas danes toliko piše dobre vice.. sem že skoraj čist pozabila, da me tašča jezi...:bravo:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še moj prispevek vicov
25.11.2004 16:02:19   
clea
Ah Kira ne smeš se pustit tašči.Pa ne se sekirat zaradi nje,mogoče ima pač slab dan.Upam da bo jutri boljše.:)

Clea

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še moj prispevek vicov
25.11.2004 16:07:29   
KIRA
SAJ SE PROBAM, AMPAK MI ŽRE ŽIVCE,KJR MORA uaaaa:((:((

no, saj se probam skup pobrat, pa berem vice. čim več jih je, tem boljše!1:bravo::)-:)-:)-

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še moj prispevek vicov
25.11.2004 17:30:15   
ninca
:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še moj prispevek vicov
25.11.2004 18:39:56   
Lunca1
:)-:)-:)-

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?