pediater v Logatcu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

livia -> pediater v Logatcu (6.9.2007 12:39:27)

Sedaj imam v Lj super pediatrinjo, a ker se kmalu selimo v Logatec bi jo verjetno zaradi oddaljenosti kraja morala menjala.
Selimo se v Logatec.
Ali mi kdo iz Logatca pove katera je tam dobra pedriatrinja?

*pepelka* -> RE: pediater v Logatcu (6.9.2007 13:10:01)

Imam znanko, ki tudi živi v Logatcu, pa svoje malčke še vedno vozi v Ljubljano, ker so imeli v Ljubljani dobro zdravnico in je niso želeli menjati.

tadejat -> RE: pediater v Logatcu (6.9.2007 13:29:12)

V Logacu je samo ena pediatrinja DR. Jasna Čuk Rupnik in jo kolegice prav nič ne pohvaljo, ker zelo dolgo traja, da te sploh pošlje kam in na ta račun je veliko mamic, ki se odpravijo v sosednji kraj. Če nimaš pogostih obiskov pri zdr. ostani kar v Lj. Bila je namreč moja otr. zdr. pa se mi zdi da ni blo problema, res pa je da me je dolgo časa mrcvarla z asmo, da sem morala kasneje iti v bolnico. Ravno zaradi kakšnih alergij in asmatikov pa je veliko kritik, da jih ne pošlje naprej, šele ko je res hudo. Ima čez narkomane in baje je za njih bolje poskrbljeno kot za otroke. Jaz imam svoja v sosednji občini, ker sedaj tudi tja pašem. Lej, sama se odloči.

livia -> RE: pediater v Logatcu (6.9.2007 13:30:06)

Sej jaz je tudi ne bi menjala, samo februarja spet rodimo in mi ni praktično z dojnčkom na tako pot. Pri taprvi sem bila na začetku skoraj vsak dan v ZD, ker sem hodila dojit v ZD, da so jo takoj tehtali. Problemi pač.

tadejat -> RE: pediater v Logatcu (6.9.2007 14:09:40)

Ja sej te razumem, zdaj ko veš boš bila bolj pozorna ko bojo problemi in boš lahko težila, da te dajo naprej, če se ti bo zdelo, da se predolgo vleče. Saj ni rečeno, da boš imela probleme, lahko, da boš imela zdrave otroke in jo sploh ne boš obiskala dostkrat.

Pinkyca -> RE: pediater v Logatcu (7.9.2007 9:59:24)

Jaz sem iz teh koncev - iz sosednje občine. Nikar ne menjaj P v Lj. če si zadovoljna z njo. Tukaj je res problem s pediatri. Če sploh je P v ZD kjer si potem je prezaseden, nima dežurstva in zamenjave. Kaj ti pomaga če je blizu, če boš pa ostala brez oskrbe ali pa te bo odpravila na hitro. Ljubljana pa res ni daleč. Predlagam ti da ostaneš v Lj ali pa greš v Postojno iskta P če misliš tam rodit.

Nixxon -> RE: pediater v Logatcu (7.9.2007 10:05:23)

Zanimivo. Tudi midva imava pediatra v Logatcu, pa še nikoli ni bilo problemov. Ko dr. Čukove ni bilo (dopust) jo je nadomeščala dr. Džajič (upam da sem prav napisal). Nama je Čukova še vedno dala napotnice, za katere sva jo prosila, oziroma za katero sva menila, da je potrebna. Morda je samo treba dovolj prepričljivo nastopit, kaj vem.

Tudi pri pregledih se mi zdi zelo strokovna, vedno vse razloži dovolj podrobno (pri tem govori dokaj počasi, morda to koga moti?), obenem mi je pa vse jasno, tako da ne razumem kakšne probleme imate lahko vi. V primerjavi z določenimi drugimi, katerih delo sem videl, se mi zdi v samem vrhu kar se tiče strokovnosti in odnosa.

Jaz osebno bi ti jo priporočil, kot vedno, pa je odvisno od tebe.

atteya -> RE: pediater v Logatcu (11.9.2007 19:52:39)

Moj mali ima za pediatra dr. Čukovo. Meni osebno je zelo všeč in je zelo strokovna, pa če jo kaj vprašaš razloži natančno, a vseeno dovolj po domače, da razume vsak navaden človek.
Zdi se mi, da zelo veliko ve, se izobražuje, itd. Je pa res, da ima čez zvečer tudi narkomane. A je to kaj slabega? Tudi oni so ljudje in potrebujejo pomoč in meni se zdi, da zaradi tega nikoli nisva bila niti najmanj prikrajšana. Enkrat sva celo prišla k njej po koncu dela, ko je (hvala bogu) čakala na delo z narkomani in naju je čisto lepo sprejela in opravila svoje.
Sicer ti svetujem, da ostani pri svoji dohtarci, če si zelo zadovoljna, ker nikoli se ne ve, kakšno iskušnjo lahko doživiš drugje, ne glede na 100 mnenj drugih ljudi.

Stran: [1]