Dišeče perilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

maja1488 -> Dišeče perilo (6.9.2007 11:18:07)

Skoraj vsak dan greva s tamalo skozi naselje, kjer je kar nekaj blokov. Sem zavohala enkrat ful lepo dišeče perilo, ki se je sušilo v 7 nadstropju (bilo je edino). Ful je lepo dišalo še daleč stran. In zdaj vsakič ko grem mimo ful lepo diši, če je obešeno. Valda ne bom šla potrkat na vrata pa vprašat kakšen prašek uporabljajo.

Me pa zanima, če tudi kateri od vas tako diši perilo? Da se ga ful daleč voha.
Jst bi tudi tako imela, moje pa nima nobenega vonja kljub mehčalcu.

Anonimen -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:22:00)

Ja mojga pravjo da zavohajo, smo pa v četrtem štuku. Perem ga z tandilom, mehčalec imam pa lenor aromatherapy Activ-fresh(zelena flaša).

Anonimen -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:24:10)

Kateri prašek pa je Tandil? Tega pa ne poznam. Drugače bom jaz naslednjič kupila mehčalec v Müllerju, en oranžen z medvedkom. Menda da un ful diši.
Sicer imam ponavadi Lenor ali Quanto, saj še kar diši, ampak se hitro tudi razdiši. Ta medvedek pa menda ne.

Erdbeere -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:25:25)

Tandil fulllll diši ja...je pa to od hoferja...sem tud jaz to ugotovila pred kratkim :) 

Anonimen -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:25:57)

Mah, v Lesce pa ne bom šla po prašek.

kofetek2010 -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:26:45)

Silan Relax (vijolčasta flaša) tud fuuul diši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:28:26)

Tandil je iz hoferja. Res dober prašek. Lenor pa kupujem v Mullerju in res ful dlje vonj drži k pa tisti iz drugih trgovin. 

Anonimen -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:29:43)

IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Lenor pa kupujem v Mullerju in res ful dlje vonj drži k pa tisti iz drugih trgovin. 

U, a res? To je pa dobro vedet, ga bom naslednjič tam kupila.

TinkiBinki -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:31:23)

Men pa diši Lenor Summer, rumena flaša.

tintin -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:42:03)

Ful diši tudi Frosch mehčalec - moder (Morgenfrishe), prodajajo v DM, Mullerju, Sparu.
Pa prašek Dash (italijanski).

Anonimen -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:50:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

a ni Hofer tud v kranju?

suzanamai -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 11:55:45)

Jaz sem zaradi sinovih alergij ukinla mehčalec in bla potem full žalostna ker ni nič več dišalo. Potem pa se zamenjala prašek za tekočega Ariela, in sedaj vse full diši, bolj kot z mehčalcem, pa še dalj zdrži.

jerikou -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 12:01:50)

Ariel compakt v prašku+Sunil zelen (ma male zvončke gor) oboje obvezno kupljeno v Müllerju, ker vonj dalj zdrži......

Ronči -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 12:10:03)

Dash.
Mi pa smrdi Tandil...no vse je odvisno od okusa...oz...vonja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

V nosečnosti so mi dišali eni praški in drugi neznosno smrdeli, po nosečnosti mi pa prav ti, ki so mi v nosečnosti dišali-smrdijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

MAJDA22 -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 12:12:16)

Meni pa kombinacija Tandil + Silan sploh ni dišalo perilo.
Kateri mehčalec uporabljate zraven Tandila, da vam diši perilo?

BAMBINA_ -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 12:21:13)

Meni pa še vedno najlepše diši perilo z vonjem po sveže opranem, posušenem na prostem. Prveč parfumirani praški, mehčalci so mi pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] 

Anonimen -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 13:05:47)

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

a ni Hofer tud v kranju?

Ne, ni.

mojsoncek -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 13:05:54)

Dash, kupljen v IT... vsi pravijo kako disi perilo, samo jaz sem se zgleda ze tako navadila na vonj, da ga sploh ne voham vec.

Mehcalec pa Silan sensitive, ampak ga uporabljam res minimalno.

hrabra miška -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 13:36:00)

Jaz pa uporabljam Ornel,in sem ful zadovoljna z njim. Res lepo in dolgo diši.

saraja -> RE: Dišeče perilo (6.9.2007 13:52:58)

Tudi jaz uporabljam samo Ornel, onega z dojenčkom, zdaj imam vijoličnega, no nisem ga še odprla! Diši pa bolj kot prej, cela hiša!

Stran: [1]