babyborn (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

rore -> babyborn (25.11.2004 14:22:35)

kaksne izkusnje imate z babybornom?ali je to primerna igraca za dve in pol leti staro puncko?hvala za odgovore

urši77 -> babyborn (25.11.2004 14:52:45)

Naša deklica(od moža,jest sem jo "priženila") jo ima od 4leta in je strašno navdušena nad tem dojenčkom.
Da ne govorim o vsej pripadajoči opremi, ki jo seveda tudi ima!
Ampak zdaj bi pa mlada dama rada bila sestrica pravemu dojenčku in vsi upamo, da bo še iz tega kaj!
LP:metulj:

urši77 -> babyborn (25.11.2004 15:54:41)

Prov babyborn-a!In še tri druge dojenčke!
Je pa zadeva precej...no, vsaj meni se ne zdi ravno poceni-dojenček še nekam, ampak oblekice in druge stvari so pa vsaka kar po 3-5.000sit,da o vozičkih in posteljicah ne govorim:)

No, ampak za malo nadobudnico vse...:muca:

Anonimen -> babyborn (25.11.2004 19:17:08)

Ja, je primerna, če se odločiš za njega. Mislim, to sem mislila, da če se odločiš, ali bo imela babyborna, baby anabel ali chou chou-ja:), ker je vse svinjsko drago!:hudicek: To ne bo imela samo za letos, ampak za kar nekaj časa:) Moj je star še 8 let;)
lp,:fis:

Anja -> babyborn (25.11.2004 21:40:08)

Po mojih izkušnjah (3 nečakinje + moja sraka) baby born ni primeren za deklice pod 3 leta (vsaj za naše ni bil :( ) ker jim je vse do nekje 3 let in pol ali pa celo do 4 leta ležal...in se niso zanj zmenile.

Moja ga je dobila letos za 4. r.d. želela si ga je več kot mesec dni. In to srčno :love: zdaj spi z njo, pa tudi pravo skrb je pokazala ( previt je redno, hranjen pa 2x na popoldan :)- ta mala uživa z njim...gnjavi za ta drago opremo ne :) :) miklavž, pa pravi, naj ji prinese dolge hlače za BB :)- druga ne nuca :)-

Fiša kako pa kaj tvoj 8 letni mačo? Pa njegova oldtaimerska prjatelca? :)-:)- 8):bravo:

Anonimen -> babyborn (25.11.2004 23:03:10)

Si mal zamešala:) BB je :roza:, ''oldtimer'' pa :modri:! Super sta drgač. Že pol leta samo ležita:)- ŠIVAM PA ŠE ZMEREJ!(ne vpijem:ups: )

Bostjan-1 -> babyborn (26.11.2004 7:26:12)

Naš mali deklič jo je dobil pri 26 mesecih. Po dobrem tednu je šla z njo na obisk k osem letni sestrični, ki jo je naučila cel kup - hm, kako naj temu rečem? Neumnosti? Od takrat jo doji, menja pleničke, z oblačenjem je sicer na začetku imela nekaj težav, zvečer jo obvezno uspava,... Včasih se kar zgrozim, od kje vse to pobira. Po slabem letu se je še ni naveličala. Sem mnjenja, da otroku samo igrača ni dovolj. Treba se je z njim ukvarjati in mu pokazati, čemu so stvari namenjene in kako naj se igra. Slednje še posebej vžge, če ima družbo malo starejših otrok, da jih posnema.
Torej, BB je primerna igrača pri tej starosti, če si boste vzeli čas za igro tudi vi. Mimogrede, lani je bil BB v Toysu 40€, letos je 44, a ima menda še dve novi funkciji. Mislim pa, da mu bo cena do konca leta še nekaj padla. Jaz bom šel sredi dec zagotovo še kaj v Avstrijo, pa ti jo lahko prinesem.

LP, Boštjan

*maja -> babyborn (26.11.2004 14:11:56)

Naša pupa, ki bo stara 4 leta ima baby annabel in je ful navdušena :bravo:. Je pa res da ti tisti zvoki, ki jih spušča počasi začnejo presedati :zmeden:, ko to poslušaš vsak dan. Saj ima off gumb, samo smrkljica je to pogruntala še isti dan ko ga je dobila :zmeden2:. Drugače pa je zadeva zelo dobra, sploh ko imajo še toliko pripomočkov (stekleničke, duduice, vozički, cunjice, plenice, avtosedeži,....)lahko zaradi tega dojenčka kar bankrotiraš. ;)

Anonimen -> babyborn (26.11.2004 18:10:38)

Ja, sedaj je BB izpopolnjen in ga lahko tudi kopaš! Kar se meni zdi zelo fino...če mene vprašaš, so primerni vsi trije, ampak se mi zdi, da bi bil BB popularen najdlje, ker ima toliko res življenjskih funkcij. Če boš izbrala Chou Chou-ja, potem kupi tega najnovejšega-ima največ funkcij. Trenutno ma Ariel ali pa Bbaby center (ne vem točno) ga v akciji za 12.900 sit!
lp,:fis:

Stran: [1]