suha roba (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

MINEJA -> suha roba (25.11.2004 13:15:42)

PUnce, predvsem Mariborčanke, ali veste morda ali je na Grajskem trgu vsako soboto stacioniran tovornjak s suho robo?
Rada bi kupila sanke.

Hvala!

:sloncek::sloncek::sloncek:

pravljica -> suha roba (25.11.2004 13:31:44)

po suho robo pojdi raje v nedeljo dopoldan na "bolšji sejem"...tam so postavljeni trije če ne celo štirje tovornjaki...več izbire, večja konkurenca - nižja cena ;)

Donja -> suha roba (25.11.2004 13:36:52)

Tako kot je rekla pravljica. Pa še handlajo. Tako da jih lahko dobiš po nizki ceni. Samo reči oni pa mi da po taki in taki ceni.

frutka_ -> suha roba (25.11.2004 16:23:02)

Mislim, da se bodo kmalu postavili na Trg, ker se bliža božični sejem. Res je, da hendlaj,ker znajo full spustiti ceno.

Š T A J E R K E vabljenje ste na kavico v Koloseja!!!Pridružite se, da se spoznamo in razširimo krog!

Donja, Mineja,...Dobrodošle ste. V torek in četrtek okrog 11 ure.Pridete pa lahko do 2. ure ppoldan, ker vedno nekdo ostane tako dolgo!

frutka_ -> suha roba (25.11.2004 16:23:33)

Pravljica tudi zate velja!:rozica:

pravljica -> suha roba (25.11.2004 16:33:02)

hvala frutka, sam jst sem na bolniški pa mam prepoved ven hodit :((...sej se mi bo zmešal...saj pravim, od tega bom še res zbolela...

frutka_ -> suha roba (25.11.2004 16:51:30)

Ups...jaz sem pa sem mislila, da si "mobilna". V glavnem, če ti kdaj bo le pridi!

Do kdaj imaš bolniški stalež, če lahko izvem?

pravljica -> suha roba (25.11.2004 17:12:17)

zdaj je blo 14 dni pa sem mislila da bom lahko jutri šla spet delat...danes mi je pa za 1 mesec podaljšala...glih nekje do božiča pride...
ker bi naj razsajale neke otroške virusne bolezni, je rekla naj se prve 3 mesece raje pazim, glede na to da sem mela mal težav z izcedkom
kako se pa ve to dobivate? stalne gostje z otroki al kako?

frutka_ -> suha roba (25.11.2004 17:18:23)

Dobivamo se valda z malimi, da mamam slučajno ne bi bil dolgčas. Razpon starosti otrok je od 0-2. Najmlajša je zaenkrat Ivana od Jasne D in najstarejša Rebeka od Isike. Običajno nas pride vsaj pet mamic, vse dojimo, tam po potrebi previjamo, (v Koloseju namreč nimajo previjalnice!!!!Ne vem po katerih standardih je to načrtovano!). V glavnem lepo nam je! Vesele smo družbe in malih nadobudnežev!

Kaj delaš v vrtcu, da se moraš paziti otr. bolezni?

MINEJA -> suha roba (25.11.2004 20:45:44)

Hvala za povabilo! Se bomo poskusili oglasiti.
Malo me je sram povedati, ampak še nikoli nisem bila v Koloseju, a mi lahko malo podrobno poveš kje naj parkiram, kam potem ...

Hvala!

:zmeden::zmeden::zmeden:

frutka_ -> suha roba (25.11.2004 21:11:15)

Vidim da ste iz Kamnice. Najlažje se ti je peljati doli po Koroški cesti in samo naravnost proti Narodnemu domu. Nato pelješ mimo Narodnega in zaviješ dol do Festivalne dvorane. V bistvu pa je tam že vhod v garaže kjer pustiš avto, se pripelješ gor z liftom in ko stopiš ven v avli smo v kavarnici. Ne moreš nas zgrešiti, ker so sami vozički okrog...hihihi!Parkiranje spodaj je zastonj.
Torej zapelješ desno iz ceste proti Festivalni dvorani, prvi izhod desno za Kolosejem je garaža. Običajno je skoraj prazna.
Pridi!V torek ali v četrtek okrog 11-ih.:sloncek:

Če želiš pa se lahko s katero od nas dogovoriš kje, da te počaka in ti ne bo neugodno sami prihajti.
Me smo že fixno dogovorjene za to uro tako da je vedno nekdo tam.

Super!:sloncek:

pravljica -> suha roba (26.11.2004 8:50:38)

v oš delam...pa niti na obiske, kjer imajo majhne otroke ne smem hodit...je kr stroga tale moja G
zakaj se pa ne dobite v europarku...se mi zdi da je tam bolj prijazno mamicam z dojenčki?

frutka_ -> suha roba (26.11.2004 22:29:03)

Ne vem zakaj nismo v Euriču...običajno je tam tako hrupno in glasno in vse šumi.V Koloseju pa je mirno, ni gužve,...Imajo tudi presneto dobre sendviče pa dobro kavico in prijazno postrežbo.
Pridruži se nam, če boš želela!!!:sloncek:

mehurčica -> suha roba (27.11.2004 11:33:34)

Ja, v Europarku smo bile ene 2x pa je tako bučno. V Koloseju pa je dopoldan bolj malo ljudi in ogromno prostora za vse naše pripomočke:) in parket po tleh, da se lahko malo večji dojenčki plazijo po tleh in raziskujejo...malo pobegnejo...:)-:hudicek:

Donja -> suha roba (29.11.2004 8:24:10)

Jaz pa sem takrat v službi, mali pa v vrtcu :((. Mogoče pa bom kdaj fraj pa pridem.

MINEJA -> suha roba (30.11.2004 21:57:13)

Ta teden ne morem, pridem pa naslednji četrtek!

:bravo::bravo::bravo:

frutka_ -> suha roba (30.11.2004 22:03:14)

Super mineja da se bomo spoznali!Kar pridita!

Stran: [1]