RE: Pleničke v vrtcu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

fionaP -> RE: Pleničke v vrtcu (6.9.2007 9:48:58)

V Palčku smo nosili plenice in robčke za nos brisat. Robčkov za rito brisat in kremic ni bilo treba.

Zala01 -> RE: Pleničke v vrtcu (6.9.2007 10:10:45)

Vrtec Najdihojca,ljubljana.Popolnoma vse dobijo v vrtcu,vključno z vsemi možnimi kremicami za ritko do pleničke za domov.lp

diva 4 -> RE: Pleničke v vrtcu (6.9.2007 10:40:13)

Pri nas prinesemo starši vse.Jaz jim tam pustim cel paket plenic , vlažilne robčke, kremioco za rito in robčke za nos.Ko gre kaj h koncu mi vzg.povejo in nabavim novo zalogo.Polna cena jasli pa je 354,70€.

incabinca -> RE: Pleničke v vrtcu (6.9.2007 12:49:21)

Nam so pa tako razložili: vrtec brez problema nabavi pleničke, d ajih uporabljajo v vrtcu. Fora je v tem, ker so ritke naših dojenčkov danes že tako razvajene, da ni vsaka pleničke dobra za vsako ritko.... v glavnem, baje da je preveč kompliciranja, zato pač mormo nosit svoje.

puncica -> RE: Pleničke v vrtcu (6.9.2007 13:06:55)

Sicer se pa itak vidi razlika v osnovni ceni če ti nujo vse od pleničk naprej al pa moraš sam prinesti, raj dam manj pa svoje plenice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mojsoncek -> RE: Pleničke v vrtcu (6.9.2007 15:13:18)

Vse dobi v vrtcu, s sabo nesemo le en komplet za preoblect.

marelicaa -> RE: Pleničke v vrtcu (11.9.2007 9:14:25)

Pleničke so v ceni vrtca do 3 leta, potem jih moramo prinesti s seboj. Prinesti pa smo morali robčke za brisanje ritke in papirnate robčke za nosek.

suzi -> RE: Pleničke v vrtcu (13.9.2007 10:00:01)

Vrtec Mladi rod ima tudi polno ceno nekaj manj kot 500 evrov, planičke lumpi in beba, ker otroci različno prenašajo planičke, številke so 4 različne za vse velikosti, vlažilni robčki, od ljubljanskih lekarn hladilno mazilo, ritko jim namažejo vsakič, umijejo jih s tetra planičkami, pa tudi za domov ti ga previjejo v njihove planičke. Meni so že takoj povedali da imajo oni vse.

Dadi -> RE: Pleničke v vrtcu (13.9.2007 19:40:02)

Prinašamo pleničke-drugega nič...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]