Azzurra -> RE: v katero porodnisnico?! (5.12.2007 9:36:07)
|
POSTOJNA: a) rodila z epiduralno. zelo zadovoljna, nobenih bolečin, čeprav sem popadke dobro čutila, babica za jo odpeljat domov, tako prijazna je bila, zdravnica je bila tudi zakon. b) nisem nameravala v nadstandardno sobo, ker ne maram bit sama, sem pa doživela tako bolj čudno, malce zoprno izkušnjo. je bilo kar hudo. ena mamica je bila z nami, ki so ji fantka odpeljali na Pediatrično v Ljubljano, ona pa ni smela z njim (CR) in je bilo kar hudo. Me smo imele naše zdrave otročke, ona pa je cele dneve in noči jokala, si pumpala mleko, jokala, pumpala, jokala...Nam je bilo hudo zanjo, je bila kar mučna situacija moram priznat, da tudi za nas, ki smo bile zraven. Toliko od mene. V nadstandardni ti je lahko dolgčas, v skupni lahko naletiš na kako čudno situacijo. Lahko pa nič od tega. Važno, da vam je dobro, da ste zdravi in da vam gre čas hitro mimo, vse ostalo se pa potem pač pozabi. Srečno! Čez 3 mesece ali manj se javim še z izkušnjo iz Izole. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|