karmy
|
Sorry, da te nisem poklicala, potem sem imela ene 3 klice iz morebitne šole, pol sem mogla klicat na občino za popust pri council taxu, pol sem mojega klicala, da sem vprašala kje je, pol sem dobila klic od agenta, ki mi je sporočil da sem dobila šiht, in sva se pol pogovarjala pol ure o temu, pol sem pa že mogla it po tamauga v šolo, kasneje sem pa pozabila Naslednji dan sem dobila že pogodbo za šiht na dom, in vse obrazce iz občine za popusti council taxa, pa še ene obrazce za službo, pa sprintat sem mogla it odpoved za službo v hotelu, pa poklicat sem mogla mojega zdravnika, pa dobila pošto da morm it v bolnico na posvet, nakar sem zamudila zaradi prevelike gužve... mah divje je od 8.11 šele zdaj se je malo umirilo, ta vikend gremo avto zame kupit, da se bom začela furati okoli, pa še par stvari rabim za na šiht - kakšne dodatne čevlje, ki sem jih danes kupila - škornje, tako da zdaj čakam še ta vikend da si končno vse uredimo kukr je treba, tako da pol sem še težila šoli in občini če lahko po hitrem postopku prestavijo tamauga v drugo šolo kjer ima poskrbljeno varstvo za njega, da ne bo trajalo par tednov ampak samo kakšn tedn in pol tako da težim vsepovprek ker se bojim da mi bo časa zmankal pol pa še moja mama prosila da jo pokličem, pa ona dobila ponudbo za stanovanje v ljubljani, pa sem mogla še njej rihtat internet, pa jaz sem se mislila bližje šihtu preselt, pa sem si premislila ker ni niti financ trenutno da bi se **** z selitvijo, moj je dobil najemnika v sobo, tako da bova mogla počakat ene pol leta da se skupaj preseliva, ker v tistem času še nisva vedla ali bom ta šiht dobila ali ne, pa sva se odločila da naj kar podpiše pogodbo za pol leta, ker nisva hotla razkirati kako bo, ker naju trenutno moj ne more preživljat, ker ima hipoteko na stanovanje, pa sva imela debato okoli tega, in sva se na koncu odločila da je tako še najbolj garant če ostanem v svojem stanovanju tukaj v centru mesta. šele zdaj mogoče danes malo bolj mir ali ne, vendar ti pravim da je bilo divje odkadar so mi sporočili da sem šiht dobila.