maksnik -> RE: Z glavico navzgor !!!!! (13.9.2007 14:05:04)
|
jaz sem rodila 3.7.2007 s carskim rezom, ker sem imela medenično vstavo. ko je moja g. ugotovila, da je nik sedi, me je poslala v ljubljansko porodnišnico na zunanji obrat. bil je žal neuspešen, ampak hkrati popolnoma neboleč. tko da ne se bat če te pošlje na zunanjega. meni so dali pomirjevalo apaurin, tko da res nisem nič čutila. potem pa so se stvari zakomplicirale, ker so bila mnenja ginekologov deljena. moja je rekla, da bi bilo bolje da grem na cr, ker je otrok velik, v ljubljani so rekli, da ni problema, da se da normalno rodit z medenično vstavo. morm priznat, da sem bla že popolnoma zmedena in nisem vedela kaj bi bilo najbolje. sicer tudi izbira ni bila velika, ker v ljubljani mi cr ne bi nikakor naredili. tako me je na datum poroda moja g. vprašala če bi rodila v trbovljah s cr in sem se odločila in mi ni žal. naslednji dan od enajstih dopoldne sem že rodila in bolečine po operaciji niso bile tako hude, da bi se mogla bat cr. rodila sem prvič naravno z umetnimi popadki in ti lahko povem, da je cr sigurno boljša izbira.
|
|
|
|