Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 7:22:54
|
|
|
|
mika
|
honka hiše so men zakon . imela bi jo pa samo za vikend, razen če bi živela na ( nam najbližjem) pohorju
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 10:36:22
|
|
|
|
Dadi
|
Samo taka hiška mora tudi nekako spadati v okolje...ne moreš je postavit kar v eno naselje zidanih klasičnih hiš...enostavno ne paše. Tudi midva sva dosti razmišlajala o brunaricah (moj se je navdušil nad njimi v Kanadi) ampak sama finančna situacija in parcela v naselju sta bili negativna stran, zakaj se nisva odločila. Pa še ena stran za vse,da si lahko malo učke napasete www.loghome.com
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 18:09:09
|
|
|
|
Drnula
|
zara - zgleda velika, je pa v resnici precj majhna, delana za starejši par, ko gredo otroci na svoje. Midva delava tudi leseno. Se nisva odločila za Honko temveč za Kontio - v Slo so začetniki sicer isti štos kot Honka. Finančno je prav čist ista figa al delaš leseno al pa klasično, cena je bolj odvisna od tega kaj vse si zmišljuješ. Šele danes sem ugotovila da na rr obstaja forum gradimo. Jaz pa skoz težim o gradnji mamicam, tačas ko one čvekajo o vragolijah svojih Naša pa tkole zgleda, slikano danes:
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 18:59:59
|
|
|
|
Dadi
|
Drnula lušna ni kej. ....pa tudi tam paše v konec kot vidim...No welcome tudi na tejmle forumu o gradnji..
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 19:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Naša pa tkole zgleda, slikano danes: Uauuuu, super , in full v naravi :))))). Koliko je pa velika?
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 19:19:18
|
|
|
|
Drnula
|
Ima ca. 150 m2 (pritličje + mansarda) in delna podkletev ca 60 m2. Postavljmo od oktobra, danes je zaključil električar (grobo - detajli, lučke in štekarčki v finišu) in montirano je ogrevanje. Nadaljujemo z obijanjem opaža in s podi v mansardi in kopalnico bi blo treba zrihtat počasi in ... stvari se hitro odvijajo, ful je dela in sem kar naprej tam ... in moja mala Neca z mano Se sprašujem kako gradijo tisti, ki niso na porodniški
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 19:27:03
|
|
|
|
* Mateja *
|
Lep ahiša, sam jaz bi jo mela za vikend, ne sicer tako veliko, ampak za vikenh,kje v kakem gozdu. Za živet v njej pa nebi, preveč lesa!!! Čeprav je lepa.
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 19:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Ima ca. 150 m2 (pritličje + mansarda) Ravno prav :). Kako pa zgleda notri? Vse v lesu ali kako? In kopalnica?
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 19:53:13
|
|
|
|
Drnula
|
Nekaj je lahkih sten- okrog kopalnice, ker v kopalnici bo keramika in ker na kopalnico meji kuhinja in bo v tej steni več ali manj vsa inštalacija za oba prostora, ki je imata tudi največ. Razen v kopalnici in kuhinji kjer je pult bo samo les. Aja pa ena zidana stenca za dimnikom. Kramika je še v vetrolovu na tleh ostalo les. Tudi kombinacija, ko so tla v keramiki ostalo pa vse les je zelo lepa. Vendar nama bolj leži les.
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 19:54:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula zara - zgleda velika, je pa v resnici precj majhna, delana za starejši par, ko gredo otroci na svoje. A to govoriš za hišo v Gozd Martuljku? Vaša je pa luštna, ravno dovolj velika. Posebna.
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 19:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Full dobro, v tej naravi, čisto pravljično mi deluje, ne vem zakaj... :)
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 19:59:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: fifi Sicer pa: v okolju, kjer živim, se pridnost meri po velikosti ZIDANE hiše in po količini betona v bajti in okoli bajte. Nočem biti priden! Jst bi tudi rajši imela leseno, kot pa bila pridna. Pa čimprej jo postavite, da bo užitek dlje trajal.
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 20:08:39
|
|
|
|
Drnula
|
Tkole je zaenkrat mansarda - galerija z vhodoma v sobo: in pogled v drugo stran Kuhinja je še mal razmetana:
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 20:12:56
|
|
|
|
Drnula
|
no zdaj sem pa vse gor dala ... ....zdaj pa rabim inštrukcije topolotni črpalki za sanitarne vode, o zvočni izolaciji v tleh v mansardi, polaganju keramike na suho - leseno konstrukcijo, tlakih in ometu v kleti, kam po ploščice za kopalnico ...
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 20:20:19
|
|
|
|
Drnula
|
Zara - ne, tisto s slikce na prvem postu sem mislila. Tista je pri arboretumu, pri golf igrišču. Zgradil si jo je slovenski uvoznik za Honko. Mislim, da jo zdaj prodaja - nisem ziher.
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 20:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula no zdaj sem pa vse gor dala ... Lušno, full svetlo in toplo :)).
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 20:23:15
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Zara - ne, tisto s slikce na prvem postu sem mislila. Tista je pri arboretumu, pri golf igrišču. Zgradil si jo je slovenski uvoznik za Honko. Mislim, da jo zdaj prodaja - nisem ziher. Aha, se mi je zdelo. Ker ta k sem jo jst videla, je velika. Vaša bo pa luštna, si prav predstavljam. Dej mal slikej in popaj, kako gre gradnja. Me full zanima in Mičico tudi, očitno.
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 20:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Me full zanima in Mičico tudi, očitno. Čist sem se nalimala... ....zgleda, da je še nekaj smole v lesu.... Drnula, kdaj se selite :)?
|
|
|
|
RE: Honka hiša - huuuuda 19.12.2007 20:54:28
|
|
|
|
Drnula
|
Drnula, kdaj se selite :)? ne me vprašat *%##/?? ... čim prej ... najemnina in kredit ne gresta skupaj plan A - marca plan B - po marcu
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?