Azzurra
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 sem pa v dvomih ali naj jo še naprej prepričujem ali naj jo pustim da se odloči po svoje, čeprav si želi.malo me je strah, da jo prepričam, potem pa se res kaj zalomi, potem bi si še jaz očitala kaj menite vi- mislite , da bi res v tako zgodnji nosečnosti alkohol lahko vplival na razvoj zarodka in kakšne bi bile možne posledice?? prosim za vaša mnenja- help!! lej, ne mi zamerit, ma edini del tvojega posta, s katerim se strinjam je ravno ta, v katerem dvomiš o svojem prepričanju. ne moreš si tega dovolit, da prepričuješ nekoga v nekaj, posebej na tem področju, ki je preobčutljivo. ti si ti in morda ti tega nebi nikoli storila, a ona je ona in o svojem življenju odloča ona, prav tako o nerojenih otrocih. mogoče se sliši zelo surovo, kar ti pravim. in to kar menimo mi, čeprav se gremo sklicevat na vse ženske, ki jih poznamo in ki so pile, se drogirale in ne vem kaj še vse, pa so rodile zdrave otroke, še ni rečeno, da je to pravilo. na žalost ni pravilo in vedno se najde tudi določeno število izjem. edino kar bi ti svetovala in v kar bi jo lahko prepričevala je to, naj se gre najprej pogovorit s kom, ki te stvari pozna malo bolje kot forum RR, čeprav ne dvomim, da vsaka od nas pozna vsaj eno tako zgodbo s srečnim koncem. to je moje mnenje, sicer pa ga ne govorim iz zlobe, da ne boš narobe razumela smisla. vso srečo tvoji prijateljici!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|