Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 8:36:58
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl aja še to Jančika a greš sanjat in zlagat pa trenirat zlaganje rjuh Nič ni bilo o rjuhah v mojih sanjah . Me pa zato zdajle čaka tamle en kup...pa naj še malo počaka, eh.
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no da naute diplomirale - evo vam demnonstracijo sicer na tamali đersi rjuhi postopek pa velja isti za tavelike rjuhe ena gmota od rjuhe porovnaš rjuho približno da najdeš vogale daš najprej po 2 nasprotna vogala skupaj enega v drugega da dobiš tkole potem pa še preostala dva vogala enega v drugega da so vši štirje skupaj in dobiš tkole prepogneš 1x po želji še enkrat ali pa zviješ v svitek vam je zdej jasen tale origami? če ne pridem demonstrirat na dom če dobr plačate :P
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:03:13
|
|
|
|
orhideja75
|
Ja Lara ti imaš pa res čas sej se hecam. Dobro je tole v rolo zvito. Bom tudi sam probala.
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:04:25
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Ne razumem niti svojih navodil, kaj šele drugih . Ojej. Dobre ste, se na glas smejim zraven!!!! Sploh Lara, tudi jaz je čisto nič ne razumem Hvala za fotke, grem danes v akcijo, ker tele čreve od đersija mi gredo na živce A ni bila dobra tema, mislim, da celo brez omembe seksa, pa smo se nasmejale?!
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 Ja Lara ti imaš pa res čas sej se hecam. Dobro je tole v rolo zvito. Bom tudi sam probala. ja imam res čas. namesto da bi se učila raje rovnam rjuhe po internetu. sem trapasta
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz jih isto zlagam kot LARA, s tem da je une iz flanele doooosti lažje zložiti.
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:11:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Foto navodila, kul .
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:12:37
|
|
|
|
hrchy
|
hahaha sem sele zdajle vidla tole temo pa vase nasvete. Mislim, da bo tole tud meni prav prislo! se posebi slikce! K drgac sem se zmeri skor sama not zapletla zarad vseh tistih gumic pa mahedranja povsod...
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:22:56
|
|
|
|
facka
|
jst jo prepognem na polovico, pa še 1x na pol po dolžini mišljeno, potem jo pa zvijem v rolo
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 9:52:26
|
|
|
|
Šaki
|
bravo lara,tako smo vse mislile!!
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 10:44:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobre ste, jaz jih vedno zamo malce skup zmečem pa pospravim, bom pa zdaj enkrat to srpobala pa bom mogoče tudi red imela v omari. Superca so te slike
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 12:02:55
|
|
|
|
MAJDA22
|
SsSIZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Se bom zdaj potrudila razložit. Hm. OK. Položiš rjuho na ravno podlago s tisto stranjo gor, da je gumica proti stropu. Preložiš na pol - kratko stranico na kratko stranico. Zdaj imaš gumico nad gumico. Če ti je kaj jasno, beri naprej, sicer lahko nehaš. Zgornji gumičasti zavihek primeš in ga poskusiš zataknit v spodnji. Cel ta del zatakneš pod spodnjo gumico. Ma ne znam razložit . No, to potem lepo poravnaš naokoli, malo raztegneš sem in tja, pa zložiš. A bo? Ne bo, ne? Samo, da še poravnaš gimico na gumico. Jaz pa nič ne zatikam zavihkov ampak jih samo položim enega na drugega, potem pa jih zlagam na polovice. Ne vem, če sem kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Kako zložiti jogi rjuho?! 5.9.2007 14:48:17
|
|
|
|
Ronči
|
se sploh ne trudim. Še polovarja ne znam lepo zložit, ga kar na obešalnik obesim
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......