Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 3.10.2007 23:30:37
|
|
|
|
naty2007
|
Hej, danes sem zasledila vas forum pa imam vprašanje in sicer me zanima, če morda katera ve, kje je možno dobiti na izposojo kakšne poročne obleke večjih velikosti, ker sem bolj močnejše postave (50-52) pa tudi nimam majhnih prsi ampak imam kosarico D. Morda katera ve, kje je to mogoče kaj dobiti? lp Naty
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 4.10.2007 13:02:59
|
|
|
|
NATAŠI
|
jaz imam čez 3 tedne probo v domžalah- moda art
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 4.10.2007 15:55:38
|
|
|
|
lindy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty2007 Hej, danes sem zasledila vas forum pa imam vprašanje in sicer me zanima, če morda katera ve, kje je možno dobiti na izposojo kakšne poročne obleke večjih velikosti, ker sem bolj močnejše postave (50-52) pa tudi nimam majhnih prsi ampak imam kosarico D. Morda katera ve, kje je to mogoče kaj dobiti? lp Naty Pojdi pogledat v salon Grazia, tam majo vse živo, če ne si jo daj pa delat!
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 4.10.2007 22:44:06
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem pred poroko šla v precej salonov, najbolj pa mi je bilo všeč v Mod' Artu v Domžalah, kjer sem si obleko tudi sposodila.
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 6.10.2007 18:00:34
|
|
|
|
julija24
|
Jaz se poročim čez 14 dni in sem si obleko sposodila v Kamniku-naj nevesta. Zanjo bom dala 320 e. Sm si pa ogledala v večih salonih pa nisem bla nikjer preveč zadovoljna. Pa še zaposlene tm so punce na mestu,ti svetujejo,kombinirajo z nakitom skratka kar se ti zahoče.
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 8.10.2007 22:55:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Poročni kotiček v Ljubljani na dolenjki
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 8.10.2007 23:39:37
|
|
|
|
lindy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julija24 Jaz se poročim čez 14 dni in sem si obleko sposodila v Kamniku-naj nevesta. Zanjo bom dala 320 e. Sm si pa ogledala v večih salonih pa nisem bla nikjer preveč zadovoljna. Pa še zaposlene tm so punce na mestu,ti svetujejo,kombinirajo z nakitom skratka kar se ti zahoče. Ja tud jest sem si tam sposodla obleko in res punce tam so super!
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 9.10.2007 8:35:15
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem si jo izposodila v Krinolini v Ljubljani. Sem bila zadovoljna tako z izbiro, kot "prodajalkami" in ceno.
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 9.10.2007 13:53:03
|
|
|
|
cukr07
|
Obleko sem si sposodila v Graziji in sem bila zelo zadovoljna. Na probi sem bila pa tudi v Poročnem kotičku in Krinolini in moram rečt, da so se pri obeh zelo potrudili s svetovanjem, sam svojo sanjske obleke pa žal nisem našla pri njih.
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 26.2.2008 22:44:35
|
|
|
|
Pomladna Luna
|
Najcenejšo izposojo poročnih oblek dobite v Ljubljani-šiviljstvo Klara za 180 evr.Obleke so unikatne in zelo,zelo lepe.Če pa ne najdete svojo vam jo naredijo po meri plačate samo izposojo potem pa obleko vrnete.Ugodno!!! Siviljstvo-klara.si 031-398-588
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 27.2.2008 9:48:52
|
|
|
|
fragola
|
Jaz si jo bom izposodla v modartu v Domžalah, zeenkrat sem full zadovoljna z njimi in obleka je super in upam, da bo tako tudi ostalo!
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 29.2.2008 20:45:35
|
|
|
|
mišk
|
Jst sem svojo sanjsko našla v Poročnem kotičku. Z vsem sem bila ful zadovoljna, razen s ceno! 560EVROV!!! Ampak sem jo vzela, ker vem, da je to obleka zame. Ker so mi bele obleke redkokatere lepe sem se odločila za neki ekstravagantnega: Res je čisto meni pisana na kožo! Ne vem kak se bom poslovila od nje. Baje imajo v Poročnem kotičku obleke do številke 54. Ampak ne se ustrašit zaradi cene, ki sem jo napisala. Ta je daleč najdražja. Večina so okol 300 evrov.
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 14.3.2008 18:48:38
|
|
|
|
taši84
|
salon princeska-okolica grosuplja (vrbičje). cene: od 150-250€
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 17.3.2008 8:56:01
|
|
|
|
NATAŠI
|
poročni kotiček
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 17.3.2008 11:42:04
|
|
|
|
pikovit
|
Poročni kotiček Daleč najbolj prijazna dekleta na svetu
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 18.3.2008 14:40:50
|
|
|
|
Pomladna Luna
|
Šiviljstvo-Klara v Ljubljani izposoja od 180 evr naprej.Obleke so unikatne in zelo lepe.Ustrežejo še tako zahtevnim željam.
|
|
|
|
RE: Kje izposoditi poročno obleko? 19.3.2008 16:09:35
|
|
|
|
Skratek46
|
Jst ti svetujem salon Bella v Novi gorici-res je majhen-sam je pa zelo veliko lepih oblek, pa še gospe, ki notri delajo so super prijazne. To iz lastnih izkušenj...ni pa nujno da je edini dober...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?