Anonimen -> odpoved delovnega razmerja (4.9.2007 20:47:11)
|
Se opravicujem, ker sem anonimna. Vem da gre to nekaterim na živce, vendar se trenutno ne želim izpostavljati bolj kot je to potrebno. Gre namreč za to, da v službi doživljam hude pritiske in podtikovanja s strani svojega nadrejenega, ki želi na moje mesto postaviti svojo ljubico in asistentko, ki zaključuje študij. Dejansko izvaja nad mano nemogoč teror. Poleg tega je nad njim le še direktor s katerim pa sta v zelo prijateljskih odnosih in mu verjame vse kar mu ta natvezi. Ker nisem dobila izplačanih nekih dnevnic in potnih stroškov in še nekaterih pogodbeno določenih zadev, ter regresa sem podala pisno - zelo vljudno pisno opozorilo. In po enem tednu me pokliče direktor k sebi-seveda se je prej posvetoval z mojim nadrejenim in mi pove, da nekatere od teh zadev v dopisu mi sicer mora izplačati, da sigurno pa se ne strinja z vsemi postavkami dopisa in da predlaga tudi, da sporazumno prekinemo delovno razmerje, ker ne sodelujemo dobro in smo vsi nezadovoljni. Sem mu rekla, da potrebujem čas za razmislek. V naslednjem mesecu imam zeleno luč, da po splavu zacnem spet delati na dojencku. Ne morem zdaj pristati na neko sporazumno prekinitev, saj bi ostala brez vseh prihodkov. Ne morem pa pri vseh teh pritiskih tudi delati v podjetju, kjer sem od kar delam tukaj zaradi živcev izgubila ze skoraj 10 kg in sem živčna razvalina. Ker pa si želim zanosit, pa si nisem upala pustiti te službe. Kaj bi vi na mojem mestu?
|
|
|
|