eva1 -> RE: Naj jo peljemo jutri v vrtec? (5.9.2007 10:45:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luckica eva ni treba ljudi napadat.lahko si bolj prijazna Drisko ima pa lahko tudi od hrane ,ki jo dobijo tam,saj je čist drugačna kot doma Luckica-boš tudi ti napadalna, ko boš imela otroka več bolnega kot zdravega in to zaradi staršev, ki pripeljejo v vrtec bolnega otroka-zjutraj hop svečko v rito, pol pa v vrtec, ker mama ne more dobit bolniške-ampak to ni moj problem! pa vidiš otroke, ko jim vzgojiteljice dajejo antibiotike v vrtcu in svega in svašta-men gre to na živce, jaz nikoli nisem pripeljala bolnega otroka v vrtec! Predlani sem bila kr jezna na vrtec in vzgojiteljice-je bil Luka v vrtcu z dvema bratoma, oba kašljala ko nora, pa sem rekla, da tašnega otroka pe nebi smeli v vrtec pripeljat, in da bi jih lahko tudi vzgojiteljica zavrnila-pa je odgovorila da pozna stisko staršev, sej razumem, samo ni bilo 3 dni ko sta bila oba v bolnici zaradi hudega bronitisa-men se to zdi zelo grdo in neodgovorno od vseh! Sej ne rečem, prehladi in svečke pozimi-so itak standard, samo če ima pa otrok vročino in bruha, pa drug dan ne sodi v vrtec in pika!!!
|
|
|
|