|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Edina punčka v skupini - ali se vam to zdi prav?
4.9.2007 20:21:08   
skokica01
Zaenkrat je moja hčerkica (1 leto) edina punčka v skupini. Poleg 11 fantov naj bi bile v skupini vsega skupaj le 4 deklice, pa še za te ne vem kdaj bodo začele obiskovati vrtec, zanekrat jih še ni.
Razmišljam o prošnji, da jo prestavijo v drugo skupino, kjer bo razmerje bolj enakomerno.
Kakšne so vaše izkušnje?
Kakšno je mnenje strokovnjakov, ki se spoznajo na vedenjske vzorce otrok v tej starostni dobi -kako lahko to vpliva na njen nadaljni razvoj in obnašanje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Edina punčka v skupini - ali se vam to zd...
4.9.2007 20:41:57   
Magi*
v skupini moje punce je vsega 21 otrok, od tega le 5 deklic. je pa bila prej v privat varstvu še s petimi fanti (nobene punčke) in se je zelo dobro obneslo. mene ne moti, da je razmerje v prid fantom.

najbrž ostale pupike še pridejo, v začetku septembra nikoli ni vseh otrok. pa nič bati, da bi zato postala tvoja hčera kaj bolj fantovska. naša ima kljub temu, da je bila vedno samo s fanti sedaj obdobje oblekic, rozastih stvari, špangic, torbic. ajajajuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2007 20:43:47   
Luckica
Jaz se ne bi sekirala,tudi če bi bila edina punčka tam

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2007 20:48:20   
Aja32
Pri mojemu sinčku so tudi samo 4 pupe... Pa so hudičevo borbene... Tako, da jim ni para...

Ne, res se ne sekiraj... se bodo pa te štiri med seboj igrale... Itak se pa to število še ful spreminja (eni otroke izpišejo, pa pridejo novi, drugi jih prepišejo v kakšen drug vrtec, itd...)

Lp A

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2007 20:58:22   
skokica01
Hvala za odgovore. Upam, da se ji bo kmalu pridružila še kakšna deklica.

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 21:17:29   
Blejka26
ravno prijetno verjetno ni sam verjetno bo prišla še kakšna punčka tko da bo veselouser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 21:20:16   
Gina
Vse ima svoje pluse in minuse. Ampak punčke ostanejo punčke, če se še tolk s fanti družijo, to je v genih, ne v vzgoji ali zgledih.
Jaz ne bi komplicirala.

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2007 21:30:16   
Gordana-3
skokica, pri naši ta mali je prvo leto v jaslicah bilo je 13 punčk in 1 fantek. enkrat marca so potem dobili še enega fantka, ker je ena punčka šla v drug vrtec.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2007 21:41:07   
Anonimen
Ah, kaj češ. Pride tako leto, ko je več fantkov.

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2007 21:52:36   
Pi-kica 1
Sama imam v skupini 19 fantov in 5 deklic. Pa so deklice še vedno deklice, le fantovske energije je res veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2007 22:38:17   
nejcko
Naš skoraj 6-letnik pa je letos "padel" v skupino samih babnicuser posted image . Uf, kako so ga bili veseli, saj je dvignil povprečje iz 5 na 6 fantov proti 15 deklicamuser posted image

Jaz sem prav vesela, da je prišel v tako skupino.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2007 7:43:16   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Luckica

Jaz se ne bi sekirala,tudi če bi bila edina punčka tam

Jaz tudi ne.

Bodo že še ostale punčke prišle.

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2007 7:48:40   
orhideja75
Je bila moja nečakinja tudi na istem. Lansko leto, ko je šla poleti 1. v vrtec, je bila edina punčka med ne vem koliko fantki. pa še dopusti so bili. kmalu jih je začela posnemati. kar na enkrat te je kar boksnila, pa brcnila. potem so pa prišle še ostale punčke in je bilo čisto drugače. samo po mojem, če bo res med samimi fanti , zna ratati bolj agresivna. pa ne me narobe razumet, da so fantje zdej en bau bau. sej imam tudi sama dva doma. ampak je razlika med puncami in fanti.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2007 9:07:15   
*sanela*
V naši skupini je 19 fantkov in 5 punc.
Mislim, da pri tako majhnih otrocih ( jaslih ) to ni problem, sej itak še ne razumejo, da so eni fantki in druge punce.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?