vrtec - spremenjen ritem (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

m26 -> vrtec - spremenjen ritem (4.9.2007 12:09:03)

Tudi naša frajla je šla včeraj prvič v vrtec (stara je eno leto). Ritem v vrtcu pa je čisto drugačen kot doma. Kako ste se ostale temu prilagodile? Zanima me predvsem zaradi hrane. A ste potem doma še enkrat skuhale kosilo? Ko je bila doma je vedno jedla kosilo ob  14ih. Ali jim pop. do večerje dajete bolj prigrizke?

lp

*sanela* -> RE: vrtec - spremenjen ritem (4.9.2007 12:13:03)

Mi jemo 5x na dan.
Ko pride iz vrtca takoj je lačen. Med kosilom in večerjo ponavadi jemo kaj bolj lahkega: čokolino, močnik, griz, puding......
Se bo že navadla na ritem v vrtcu.

Magi* -> RE: vrtec - spremenjen ritem (4.9.2007 12:26:40)

itak skuham kosilo, ko pridem domov in jemo vsi skupaj. če je lačna je, če ni lačna malo pobrska po krožniku.

lukec -> RE: vrtec - spremenjen ritem (4.9.2007 12:28:48)

Naš je popoldansko malico, če je lačen, tudi z nama kosilo. Kar se pa tiče ritma, je dejstvo, da so otroci veliko bolj prilagodljivi kot smo odrasli.

Pajaca -> RE: vrtec - spremenjen ritem (4.9.2007 12:38:07)

Doma nič ne kuhamo. Pač ko prideta domov dobita eno fajn malico in je.

Na tak ritem se pa otroci hitro navadijo. Midva sva se raje privadila njunemu ritmu in imamo vedno kosilo okoli 12.30 čez vikende, pa potem popoldan eno malico.

puncica -> RE: vrtec - spremenjen ritem (4.9.2007 13:13:26)

Ko pride tavečja domov ne je ničesar ker ravno malico poje še v vrtcu, tako ima zvečer samo še večerjo, pri tamalem bo vejetno podobno, je pa odvisno od tega kako in koliko bo pojedel. Otroci se hitro navadijo na nov ritem prehrane itak je ta redna po 5 obrokov na dan (4 v vrtcu in 1 doma) sem včasih še zanju skuhala kaj popoldne pa noben ni hotel še povohat ne, imava pač z atijem pozno kosila.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.9.2007 14:54:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

dory -> RE: vrtec - spremenjen ritem (4.9.2007 14:57:06)

nas ritem v vrtcu nic kej dost ne zmede,ker je tocno tako tudi doma...zajtrk okol 8 in potem kosilo okol 12-ih...pa potem spanje...edin ne vem kaksne porcije majo....dones je nas takoj po kosilu zmazal se pol zemlje in nektarino, kar bi mu pripadlo za malico....in to nas tamal,k nikol ni hotel pretirano jest:)))

Enolla -> RE: vrtec - spremenjen ritem (4.9.2007 18:08:25)

Jaz sem mu približen vrtčevski ritem začela držati približno 2 m pred vstopom vanj.  Tako je do nedavnega imel dovolj popoldansko vrtčevsko malico do večerje, sedaj pa želi še nekaj pojesti - majhno skuto, kos sadja in potem kuhana večerja med 18.30 do 19.00. 

Stran: [1]