jade1 -> RE: na žalost spet TAŠČA (4.9.2007 14:21:40)
|
Tašča se sicer vsake toliko časa proba kaj vmešat ampak jo moj mož takoj postvi na realna tla. Sicer se ene 2 dni muli ampak pol, ko jo mine je ene pol leta spet mir. Se pa ne vm,ešava v naju in vzgojo otrok ampak bi rada komandirala kaj se bo delalo in kdaj se bo kaj delalo. Pa včasih ji gre na živce, če mi kam gremo ampak mi gremo ne glede na njo. Pa malo mulo kuha pa kaj čem ji jaz. A naj se zato kregam, ker je muhasta. Briga mene, če je slabe volje jo pustimo na miru, ko se shladi je spet ok. Kregam se nikoli, ker se mi ne da, če pa je kaj narobe se pa že s sinom pomenita, meni itak nikoli ne reče kaj slabega. Nam pa ne hodi v stanovanje, ponavadi pride gor, če ima kaj za povedat in kaj prinese, pa prej vedno potrka. Tudi, če nas ni ne hodi stikat. Mene pa to, da smo skupaj zunaj, na njivi, vrtu ne moti, ker, če se kaj takega dela, delamo ponavadi skupaj, otroci se pa zraven igrajo. če pa hočemo biti čisto samo se pa kam odpravimo amli pa smo v stanovanju. Tast pa je idealen, njemu pa nimam sploh kaj rečt, ker je super. Sicer pa svojo energijo raje usmerjam v mojo družino, kot, da bi zgubljala čas in se ukvarjala s taščo. Nihče ni popoln samo res pa je, da nihče ne vidi svojih napak, taščine pa takoj.
|
|
|
|