|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zgodil se je čudež ...
4.9.2007 18:23:45   
Anonimen
user posted image user posted image  Iskrene čestitke in vse dobro vnaprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
4.9.2007 18:29:20   
darcija
Čestitamuser posted image user posted image user posted image .

Take zgodbe dajo tudi meni upanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
4.9.2007 18:33:42   
Blueberry
user posted image user posted image Iskrene čestitke ter lepo in mirno nosečnost!! user posted image user posted image user posted image   user posted image  

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.9.2007 18:39:34   
Pia73
user posted image user posted image user posted image Tole je pa res ČUDEŽ!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image Čestitam vama in vama od srca želim in privoščim vso srečo! user posted image

user posted image Drži se!user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.9.2007 19:05:01   
DaisyE
Neverjetno user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam, čestitam, čestitam. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 80
4.9.2007 19:09:17   
Špelka
Draga Neža - to pa je novica kaj dneva - leta!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh ne veš, kako sem vesela za vaju! user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeeeestiiiiitkeeeeeee še enkrat in sreeeečnooooooo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 81
4.9.2007 19:15:06   
Bubamaraa
čestitke in naj ti čim hitreje mine nosečnost, da kamlu stisneš k sebi majhno štručko...user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 82
4.9.2007 19:17:39   
Jančika_
Tole sem morala pa dvakrat prebrati, da sem se prepričala, da ni hec. BRAVOuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 83
4.9.2007 19:44:20   
_Beky_
user posted image user posted image user posted image TUDI JAZ SE PRIDRUZUJEM TVOJEMU VESELJUuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 84
4.9.2007 19:57:12   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image  ČEEEEESTIIITAAAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
To je pa res prečudovita novica! Sedaj pa naj bo vse tako kot je treba in naj marca na svet pride vajina "ribica s Paga"!user posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 85
4.9.2007 19:58:28   
Tanayya29
user posted image user posted image Bravo Neža!
Tudi jaz sem sledila tvoji zgodbi..
Zelo sem bila vesela,ko sem prebrala to novičko...
Res prelepo...user posted image user posted image ....
naj ti bo čimlepše....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 86
4.9.2007 21:00:08   
cati
Neža iskrene čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
4.9.2007 21:55:24   
mihi78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da nas vse kmalu doleti taka sreča.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 88
4.9.2007 22:22:57   
bumbum
Neža81, zate se pa reeeeeeeeees iz srca veselim!!! BRAVO, punca!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 89
4.9.2007 22:29:52   
mamči
Iskrene čestitke user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 90
5.9.2007 6:21:28   
sayuri
Neža, ne morem verjet. user posted image user posted image user posted image  JA, čudeži se dogajajo. In tvoj user posted image  je čudež. Uf, kako močno držim pesti, da bo nosečnost lepa in da jo pripelješ do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 91
5.9.2007 8:00:27   
_clea_
Nežauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobr sta tole zrihtala user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 92
5.9.2007 8:23:13   
Bety upa
Čestitam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

In pazi se naprej!!!!!!!!

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 93
5.9.2007 8:26:26   
Špela100
Bravo Neža user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 94
5.9.2007 12:39:15   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke Neža in ati user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Verjamem, da vaju je čudež presenetil. Tudi naju...zibala boš en mesec za mano! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 95
5.9.2007 13:40:49   
Crnitulipan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa je novica!!! Čestitke in lepo nosečnost ti želim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 96
5.9.2007 14:39:07   
Skye
Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image Muser posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 97
5.9.2007 17:53:01   
Anitka
Juheeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vesela sem, da čudeži ne obstajajo samo v pravljicah. Čestitke še od mene in sedaj naj v vaših življenjih sije le še sonček

Vse lepo še naprej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 98
5.9.2007 19:33:12   
Lusa
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšna novica!par dni me ni ,sedaj pa zagledam tole novico.Nežauser posted image user posted image user posted image  in tvoja angelčka bosta zagotovo čuvala user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 99
5.9.2007 23:37:51   
teja*
Neža, tudi z moje strani iskrene čestitke.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.