kejt2 -> RE: KAKO RESNO SO TE VZELI PO SS? (4.9.2007 12:47:19)
|
jest se strinjam, da bi morali biti z ženskami, ki so dales skozi ss uvidevni in prijazni. Sama sem šla neko nedeljo na urgenco, ker sem bila v začetku nosečnosti, in me je hudičevo bolelo in sem imela izcedek. pregledala me je neka deklica v poltemi in mi ni nič povedala, kaj dela in zakaj, če sem jo kaj vprašala ni dala konkretnega odgovora, ampak me je samo zavrnila. ker še nisem imela "potrdila" od G mi skorajda ni verjela, da sem sploh noseča. Prišla sem zaradi bolečin, na izvidu pa piše, da bolečin ni bilo... za konec mi je pa še rekla, naj nič ne upam, da je konec. S partnerjem sva dva dni jokala in se nama je mešal. čez dva dni sem imela kontrolo, kjer so bili ta pravi zdravniki (tisti napisani na tabli, ker ona prva niti na izvidu ni napisala kdo je, tako kot bi morala) in pesem je bila povsem drugačna: vlivali so mi upanje in vse to, mi povedal koliko časa sem noseča... Ampak še vedno ni bilo jasno, ali sem še noseča, ali sem splavila. Tako sem imela naslednji dan še en pregled. Človeku se pa medtem meša od hudga, kar sigurno ni dobro za potencialnega dojenčka, lahko pa ga na koncu res izgubiš zaradi žalosti in stresa!!!! Medtem pa se zdi, da zdravniki nimajo pojma. Vsaj nekateri. To je moja izkušnja, Kejt
|
|
|
|