|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jeza pri ljubljenju
3.9.2007 22:36:11   
Argojuhica
Povejte mi , ali imate včasih tudi ve odpor do seksa in bi svojega dragega kar brcnile stran od sebe. Meni se to dogaja zadnje čase, ker preveč zaradi zanositve in ne rata.  Mene kar naenkrat popade ne vem, kar neki in  če  ne  ustreže mojim trenutnim najbolj vročim točkam ga bi kar brcnila. Seveda se to ne dogaja vedno. Včasih npr. kak teden pred. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jeza pri ljubljenju
4.9.2007 7:06:49   
srki
Ne, to se mi še ni zgodilo oz. dogajalo.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2007 8:10:38   
Anonimen
Povej mu svoje želje. Če vidiš da mu ne gre, mu povej kaj želiš pa bo. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2007 8:14:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Povejte mi , ali imate včasih tudi ve odpor do seksa in bi svojega dragega kar brcnile stran od sebe. Meni se to dogaja zadnje čase, ker preveč zaradi zanositve in ne rata.  Mene kar naenkrat popade ne vem, kar neki in  če  ne  ustreže mojim trenutnim najbolj vročim točkam ga bi kar brcnila. Seveda se to ne dogaja vedno. Včasih npr. kak teden pred. 

Da ni user posted image  samo tvoja želja mogoče? In od tu tvoja reakcija.

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2007 8:15:52   
puncica
Sori ampak men je smešno user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 10:14:47   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Sori ampak men je smešno user posted image user posted image user posted image user posted image

pa zakaj,meni pa popolnoma nič!
sj te bo minilo tole.je samo začasno...prevelika želja pouser posted image ??????

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 10:16:00   
Anonimen

Povejte mi , ali imate včasih tudi ve odpor do seksa in bi svojega dragega kar brcnile stran od sebe.

Ja velikokrat čutim tako in komaj se zadržujem, da ne začnem renčat nanj. Po porodu sem se precej spremenila (joj če bi vedeli katera tole piše user posted image ), vse mi gre na živce...moj bi me kr naprej seksal, neki se slini okol mene, mene pa niti pod razno ne gane. Hudo je, ker vem, da to ni prav, da bo to načelo najin zakon, pa vendar si ne morem pomagat. Upam samo, da ga ne bom en dan ugriznila user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2007 10:16:58   
Šaki
joj če bi vedeli katera tole piše user posted image

pol pa povej ane!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2007 10:18:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

pol pa povej ane!user posted image

ne pa ne! user posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2007 10:26:46   
Argojuhica
Hvala bogu, da nisem edina. Da se razumemo jaz mojega dragega nadvse ljubim, samo resnično od kar delava na otročku mi gre na živce. Sedaj imava pogoste sp. od. (prej 2-3x na teden in mi je bilo lepo) in je mal preveč, ker tudi njemu zaradi pogostosti kasneje pride in traja dolgo meni pa to teži. Dobro, da je tema, da ne vidi kako se dolgočasim. Saj sem rekla, to je ponavadi pred M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2007 10:33:37   
daddy

Sedaj imava pogoste sp. od. (prej 2-3x na teden in mi je bilo lepo) in je mal preveč, ker tudi njemu zaradi pogostosti kasneje pride in traja dolgo meni pa to teži. Dobro, da je tema, da ne vidi kako se dolgočasim. Saj sem rekla, to je ponavadi pred M.

Džizs ..... zapomni si, delata na otroku al ne, spolni odnosi na silo so največji gravž, kar se lahko zgodi med partnerjema. Pogosteje seksajta samo zaradi potrebe, pa nobenega drugega razloga. Samo, ko vama je dejansko do tega - obema. Otrok se bo "prijel", ko bo čas za to. Ali ni lep tisti izrek, da je otrok spočet "iz ljubezni"? To, kar ti občutiš ob tem, je vse prej kot ljubezen. Malo bolj sproščen pristop imej, pa bo prec bolje, boš vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2007 10:48:16   
Argojuhica
Ma daddy saj ni tako hudo. Mogoče sem res opisala preveč grozljivo. Se pa povsem strinjam s tabo. Naj povem, da 7 dni po porodu sem že skakala okrog mojega in zahtevala svoje, vedno sem bila za akcijo, tudi sedaj ampak ko gre pri meni mimo postanem sitnoba in komaj čakam, da gre mimo (občasno).

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2007 10:53:58   
daddy

ampak ko gre pri meni mimo postanem sitnoba in komaj čakam, da gre mimo (občasno).

Takrat je torej najbolj normalno na tem svetu, da ne seksata. Ker ti ni, celo nekakšen odpor imaš.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 12:10:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.9.2007 12:18:21   
Anonimen
Mogoče če preveč dolg traja, ga šokiraj. Kaj takega reč al pa nared, da mu bo v sekundi špricnil. Kaj, pa že sama upam, da veš user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.9.2007 12:23:37   
Anonimen
Tudi če delaš na user posted image ne rabiš načrtno seksat. No men na kraj pameti ne pade da bi seksala tud če mi ni. Pa O gor al pa dol. Ko bo čas se bo že prijelo. Tak odnos ki ga imata trenutno pa lahko krepko načne vajino vezo. Saj si želiš da otrok pride v srečen zakon a ne?
Malo odklopi misli in seksaj iz potrebe in ne iz nuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2007 22:48:52   
sonce in smeh
  Džizs ..... zapomni si, delata na otroku al ne, spolni odnosi na silo so največji gravž, kar se lahko zgodi med partnerjema. Pogosteje seksajta samo zaradi potrebe, pa nobenega drugega razloga. Samo, ko vama je dejansko do tega - obema. Otrok se bo "prijel", ko bo čas za to. Ali ni lep tisti izrek, da je otrok spočet "iz ljubezni"? To, kar ti občutiš ob tem, je vse prej kot ljubezen. Malo bolj sproščen pristop imej, pa bo prec bolje, boš vidla.

Daddy se popolnoma strinjam s tabo. Midva se tudi ponavadi lepo zmeniva. ČE nekomu ni, potem nobeden ne seksa. Ne pa da se eden dolgočasi, drugi pa skače. To ni nič. Vsaj zame ne. Pa če se kak štrajt prej napeljuje, ga tud nikol ne speglava s seksom. Takrat sigurno ne seksava. Ker ne paše in ni to tisto kar bi moglo bit.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2007 13:22:07   
Anonimen
meni dostikrat ne paše ker sem ze v visoki nosecnosti pa mu potem ustrezem tudi on ima svoje potrebe

(odgovor članu sonce in smeh)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2007 18:10:58   
Anonimen

če  ne  ustreže mojim trenutnim najbolj vročim točkam ga bi kar brcnila...

Kik him in d nats!!!

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?