|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in terensko delo
3.9.2007 22:05:20   
mala pikica
Zanima me, kdaj ste punce, ki delate na terenu in ste kar precej časa za volanom, šle v bolniško? Če ste sploh šle kaj pred porodniško...

Sem v 23.tednu in vsak dan res veliko na cesti. Pravijo, da bi zaradi narave dela takoj dobila bolniško, vendar se zaenkrat zelo dobro počutim. Res pa je, da je nevarnost na cesti seveda zelo velika in da je vseeno v prvi vrsti treba misliti na otročka v trebuhu.

Torej, kdaj ste prenehale delati?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in terensko delo
3.9.2007 22:14:45   
Anonimen
Zadnjih 14 dni pred porodniško, ko je bilo že zelo vroče in me je trikrat na dan v avto na 40 stopinj čisto uničilo....da se mi lahko kaj zgodi, nisem mislila. To se lahko itak povsod....

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 22:30:04   
Putka
Sredi aprila se mi je pričela porodniška, dva meseca prej sem nehala delat (dopust + bolniška). Sem bila pa kar zadihana in utrujena, vožnja je bila ta manjši problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2007 9:13:26   
principessablu
nič bolniške,še 2 dni preden sem šla rodit sem bila na terenu,dobr sem se počutila in si tako tudi v glavi naredila in sploh nisem vedla da sem bila noseča,rodila sem maja,bilo je kar precej vroče..jaz pravim čim manj kompliciranja,pa bo..user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2007 9:33:45   
ada2
jaz nisem šla nič prej na bolniško, 14 dni pred porodniško se šla na dopust. na srečo sem začela s porodniško jeseni, tako da mi ni bilo potrebno čez zimo voziti, ker moje takratno delo je pa bilo res "terensko", po bregih, grapah, neštetokrat sem prejšnje zime kje zletela s ceste ali se zakopala v sneguuser posted image , to bi mi potem bilo težko noseči reševat. mi je pa 1x počila guma in si je sama res nisem mogla zamenjat. sem sicer poskušala, pa nekak ni šlo. so morali priskočiti moški na pomočuser posted image

nobeden pa mi ni rekel, da bi zaradi tega, ker vozim morala na bolniškouser posted image  

kaj pa pravzaprav počneš, saj ni tvoje delo, da se samo voziš ali? no, razen, če si taxistka, ali pa voziš šleparjauser posted image

sicer pa, če se slabo počutiš med vožnjo in te je strah se pogovori z ginekologom, lahko ti tudi napiše potrdilo, da odsvetuje vožnjo in potem rešuješ z delodajalcem naprej, ali greš v bolniško, ali ti najdejo drugo primernejše mesto.
pa veliko sreče!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 15:18:26   
*BellaLuna*
Jaz sem šla v 12. tednu na bolniško, ker enostavno nisem zmogla več - imam take hude slabosti, vrtoglavice, skup sem parkrat padla, bolečine v križu ... Zaenkrat ostajam v bolniški za 1 mesec, bomo pa videli.
Je pa seveda odvisno, kakšno terensko delo opravljaš. Ene moje kolegice recimo v nosečnosti niso imele nobenih težav in so z veseljem do nastopa porodniške letale po terenu. Mene je pa ful izmučilo, pa še prav nič prijetno ni bilo, ko sem pred strankami padla skup.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?