Leone -> RE: Spanje 13-mesečnika (10.9.2007 22:59:20)
|
Problem v pitju mleka ponoči je v tem, da mu takrat prebavni mehanizem ne počiva, ko bi moral. Mleko ima kalorije tako kot hrana in se zato navadi jest in če ne dobi, se zbuja zaradi lakote. Mislim, da je v tem finta redčenja mleka, ker je to potem že pijača za žejo. Naj omenim, da zdaj že 1 teden prakticiram vodo namesto mleka in mi tudi boljše spi. Kakšno noč se še zbudi, pa mu samo položim roko na hrbet in zaspi nazaj. Prej se je pa z mlekom nacejal, vmes bruhnil, moker je bil on in cela posteljnina, pa še verjetno ga je tiščalo v želodcu. Zvečer itak poje mlečni obrok, tako, da mleko dobi. Biba77, kaj pa, če se zvečer preveč naje? Tako kot če mi preveč pojemo, se zjutraj zbudimo fejst lačni (vsaj jaz). Moj ta starejši, naprimer, je skoraj vsak večer zaspal za krožnikom (hrana ga je uspavala, kaj drugega pa ne). Pa se je zbujal ponoči skoraj do svojega 3. leta. On je imel pa svojo finto: da je zaspal, sem morala viset zraven ob njegovi postelji! Zvečer tudi po 1 uro, pa še ponoči kakšne pol ure. Zato sem rekla, da bo to pri ta drugem šlo malo drugače. No, zaenkrat mi uspeva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
|
|
|
|