Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 3.9.2007 20:05:45
|
|
|
|
dmavrel
|
Jaz sem bila na pregledu NS v Slovenj Gradcu, pri dr. Lužniku!
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 3.9.2007 21:18:50
|
|
|
|
mana25
|
Jaz prav tako. Dr Lužnik v SG bolnišnici, je pa za plačat in sicer 50evrov. Ko sva midva z mojim bila smo se vsi trije eno uro skupaj smejali in se pogovarjali tako da je minla urica kot bi rekel keks. Bi šla še enkrat tolk je blo fajn.
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 3.9.2007 22:19:32
|
|
|
|
Katy13
|
Ali ima katera izkušnje z dr. Krištofelcom?
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 3.9.2007 22:23:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Ali ima katera izkušnje z dr. Krištofelcom? Ns nisem imela na Koroškem, tako da ti ne znam svetovati kam. Bi pa jaz verjetno šla k dr.Lužniku, če bi takrat že delal v SGju. Dr.Krištofelc - jaz osebno ga ne maram, ker je en velik egoist (ga poznam tako 'zdravo-zdravo), pa zdi se mi, da ima neke svoje finte, pa da zaradi prekomernega števila žensk, ki hodijo k njemu, se enostavno ne posveti več, tako kot je treba. Ne govorim iz lastnih izkušenj, ampak 'punce med seboj se marsikaj zmenimo na kavicah ' Dr.Božikova mi je bila prva ginekologinja, potem sem se prestavila k Lužniku, mi pa tudi ni všeč. Dr.Časova v SGJu je menda tudi superca.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 4.9.2007 7:56:14
|
|
|
|
pikica36
|
za dr. lužnika nisem vedela , da opravlja NS oz. da ima licenco dr. Krištofelc pa menda zdaj pridobiva licenco. moja prijateljica je bila pred enim mesecem na Ns v LJ, ker ji je njena G rekla, da na koroškem še nima nihče licence drugače pa se meni zdi dr. krištofelc vredu, jaz nimam slabih izkušenj z njim. predvsem pa se mi zdi, da je zelo dober G. res pa je , da ima neke svoje "fore"
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 4.9.2007 8:59:05
|
|
|
|
dmavrel
|
Pri nas na Koroškem naj bi imel do sedaj licenco samo dr. Lužnik. Sam mi je pa povedal, da on to počne oz. meri NS že enajst let. Tako, da po moje ni panike. Je pa res zelo vredu. Sem bila zelo zadovoljna. In tudi jaz sem plačala 50EUR za dvojčke. Več kje sem pa slišala, da računajo za dvojčke duplo. Ponekod tudi 60EUR za enega in 120EUR za dvojčke! Jaz sem bila na pregledu NS 5.7.07!
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 4.9.2007 15:44:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Lužnik je šele lani prišel nazaj iz Maribora v SG. Kar mi zelo ustreza - ko sem študirala, je pač prišel za mano v Mb, potem pa za mano v Sg
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 4.9.2007 17:39:25
|
|
|
|
Katy13
|
Zanimivo london_paris, sama imam zelo dobre izkušnje z njim. Vedno mi posveti dovolj časa, je zelo prijazen in ustrežljiv. Nikoli nisem imela občutka, da bi se mu mudilo zaradi drugih. Nekje dve let nazaj sva prišla na temo glede zanositve in sem sama podala mnenje, da veliko žensk težje zanosi zaradi kontracepcijskih tablet in si je ful vzel čas in mi pokazal statistiko, da to ne drži. Prav tako me je vprašal, zakaj sem takšnega mnenja. Verjetno sem marsikateri ginekolog ne bi ukvarjal s tem. Verjetno pa ima vsaka svoje izkušnje in verjetno tudi vsak zdravnik svoje finte. sicer si pa vsaka izbere svojega ginekologa, ki ji ustreza in mu zaupa.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 5.9.2007 10:06:19
|
|
|
|
pikica36
|
katy13- tudi jaz menim, da si dr. krištofelc vzame ful časa in da se je ful pripravljen pogovarjati, če ne že debatirati o razno raznih stvareh. jaz isem z njim zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 5.9.2007 11:08:16
|
|
|
|
Katy13
|
pikica36, zanima me, če si bila pri njem na nuhalni svetlini? Lp
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 5.9.2007 12:35:50
|
|
|
|
pikica36
|
nisem bila pri njem na nuhalni, ker je od mojega 2. poroda že skoraj 12 let in takrat nisem niti čula za ns. delamo pa zdaj na , in upam da nam čimprej rata.kaj bo pa tokrat glede ns bomo pa videli, kaj bo svetoval. sicer mi je nazadnje , ko sem bila pri njem na pregledu razložil kake preiskave mi pripadajo v nosečnosti glede na mojo starost(36), ampak je predvsem omenjal AC. vem pa iz zanesljivih virov, da pridobiva licenco, pa mogoče še to- ima nov 3D ultrazvok, tako da bomo tudi mi lahko gledale naše pikice
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 6.9.2007 14:25:53
|
|
|
|
pikica36
|
katy13- sem videla, da ti je dr. pušenjak dak odgovor na forumu medover. pri nas ima očitno samo lužnik licenco. se mi pa zdi čudno, zakaj je ginekologinja mojo prijateljico poslala v LJ na nuhalno, če jo delajo v SG
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 6.9.2007 14:41:40
|
|
|
|
Katy13
|
Ja sem se pozanimala še pri dr. Pušenjaku. Ne vem kaj naj naredim. Po eni strani se mi zdi, da dr. Krištofelc ne bi delal nekaj na kar se ne spozna. sem pa ne enem forumu zasledila, ko je ga je ena prosila, če jih lahko razloži rezultate NS in tam ji je odgovoril, da ni dovolj, če ginekolog naredi samo to (podatke, ki jih je dala ona) temveč, da mora narediti še veliko več in ji je tudi vse naštel. Dobila sem občutek, da ve kaj dela. Sama mu res zaupam, po drugi strani se mi pa zdi, da bi bilo mogoče bolje iti kam drugam, čeprav ne vem, če se bodo tako posvetili kot on. Ti si mi pa napisala, da iz zanesljivih virov veš, da si pridobiva licenco. Mogoče mu manjka samo še kakšna formalnost... Zanimivo, da jo je poslala v LJ, če jo dela dr. Lužnik. Meni je G dal datum in potem se ga jaz začudeno pogledala, ker si nisem mislila, da to delajo tudi na Koroškem in rekel mi je, da lahko grem tudi kam drugam, če želim. Lp
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 7.9.2007 7:51:49
|
|
|
|
pikica36
|
katy a tvoj izbrani giekolog je dr. krištofelc? a, veš sem razmišljala, da je mogoče to mojo prijateljico poslala njena g v LJ zato, ker je včasih delala v Sg bolnišnici in ji mogoče ne bi bilo prijetno biti med bivšimi sodelavci ?????(mogoče je pa to bila njena želja ne pa od G)-to res nevem se strinjam s tabo o tem ko si napisala da dr. Krištofelc ve kaj dela in da se ne spušča v stvari, ki niso v njegovi pristojnosti. da pridobiva licenco je 100 % res, kaj mu manjka, koliko in zakaj ne vem. h kateremu zdravniku so te pa naročili na nuhalno, a jo moreš sama plačat, ali ti že pripada preko ZZZS.?
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina ma koroškem 9.9.2007 12:58:41
|
|
|
|
Katy13
|
Ja moj izbrani G je dr. Krištofelc. Na nuhalno grem k dr. Krištofelcu in moram sama plačat, in sicer 42,98 evra. Ko sem ga vprašala glede nuhalne, mi je dal datum in sem ga vprašala, če je to v Ravnah. Potem pa je rekel, da če želim lahko grem tudi kam drugam in sem rekla, da bom ostala pri njem. Ti sporočim kako je bilo (nuhalno imam 24.9).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?