Anonimen
|
ojoj,koliko nalog kar takoj na začetku!! naši so v torek spoznavali svoj kraj,bi morali iti tudi na sprehod,pa jih je vreme zafrknilo.tako,da so bili v šoli in se samo pogovarjali o tem. v sredo so se vozili s kolesi,se pogovarjali o prometu,prometnih znakih... v četrtek so jim postavili poligon za kolo,... včeraj pa so šli s torbami in začeli zares. za nalogo je morala pri družbi opisati beneško hišo,sramotilni steber,tartinijevo hišo,cerkev sv.jurija,... in to je naredila takoj,ko je prišla domov.se je vsedla za pc,poiskala vse te pojme in napisala. aja,pa za angleščino jim je dala nekaj za narisat in prepisat iz knjige. sem pa spet padla dol,ko sem videla,kako težka je torba. 8KG !!! in to za 5 ur.kaj bo šele za 6.? domače naloge zaenkrat dela brez moje pomoči.mi pa vedno pove,kaj ima za nalogo.tako da sem vedno na tekočem z vsem. pri mat ji pa moram kr pomagati,ne vem,zakaj ji ta mat dela take težave. sicer ima vedno 5,ampak z veliko truda... za angl. so dobili novo prof.,je rekla šolarka,da je ful tečna.ker želi,da se pri njeni uri govori samo angleško. hehe,jim je vsem čudno,ker lani so se kr pogovarjali slovensko več al manj. aja,mi je pa ful smešno,ko pride domov,jo vedno vprašam:kako je blo v šoli? in ona:dobro. in pol še:kaj ste delali? in ona: nič. vedno isto!! škoda za tiste,ki sedaj odhajajo v šolo v naravi na morje,ker se je res ful ohladilo. sicer še vidiš koga,ki se kopa,ma mene ne spraviš več v morje,brrr!bistvo poletne šole v naravi je najbrž morje in vse kar je z njim povezano,spoznavanje življenja v in ob morju,pa tudi kopanje... no,naši grejo enkrat februarja se mi zdi smučat.upam,da ne bojo takrat zvončki cveteli... no,je sobota,2 dni počitka pred našimi šolarji,moja pa že tarna,da kdaj bo ponedeljek. . lep dan vsem!!
|