...Martina... -> RE: DANES 1-IČ CLEARBLU (4.9.2007 14:27:32)
|
Hvala vsem za čestitke. Upam da bo tudi 1. pregled pokazal vse prav. Zelo sem si želela zanositi in preden smo šli na morje, sem pogledala koledarček in si rekla, da tudi na morju proč od stresa in vsakdanjika, ne bo taprave ovulacije, kajti M sem imela za imet prav vmes 16 dni dopusta. In kaj se zgodi, drugi dan dopusta dobim M in sem že računala novo O. In z možem je bila akcija, neprestana akcija, da sem si že misila da pretiravava. Ko sva prišla domov pa sem si mirila temperaturo. Bila je stalno visoka. Napet trebuh sem imela in ful krče. In jaz jih nikoli pred M nimam. Zelo mi se je vse pretakalo v spodnjem delu trebuha. Občutek mi ni bil enak. Vsakič ko sm šla na WC sem si upala, da me ne presenti. Največji simptom, ki sem ga imela je bil, da so me kavbojke ful tiščale in stalno utrujena, kar ni po moje. Ko sem se naslonila na trebuh me je motilo in me še danes. Sem ful vesela da sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Rada bi vam pomagal in vam svetovala, ker meni je bilo grozno, ko me je vsakič prehitela M. lp m
|
|
|
|